Всички версии се предлагат с до 50% отстъпка Ако все още

...
Коментари Харесай

Вземете евтин и оригинален Windows 10 само за €6 и Office 2021 за €13,39 от Keysfan!

Всички версии се оферират с до 50% отстъпка

Ако към момента употребявате Windows 7 или 8, надстройката до Windows 10 е добра концепция, тъй като това ще направи вашия компютър по-бърз и по-сигурен. Вече излезе Windows 11, който е цялостен с всевъзможни нови функционалности, само че истината е, че тази версия изисква повече от ресурсите на компютъра ви, в сравнение с предходните. Ако компютърът ви е остарял, може да ви е мъчно да стартирате безпрепятствено Windows 11. 

Windows 10 остава най-надеждната и най-използвана операционна система за компютри в международен мащаб. По-важното е, че Windows 10 може да бъде обновен до Windows 11 гратис, което значи, че даже да сте купили Windows 10, постоянно можете да надстроите до Windows 11, в случай че пожелаете, без това да ви коства нищо! Нека имате повече власт да избирате!

Сега е най-хубавото време да купите Windows 10, от, където всички Windows системи се оферират с до 50% отстъпка! Това значи, че можете да купите автентичен и на ниска цена Windows 10 Pro за по-малко от 10 евро!



Windows от €6,06 ( ваучър: BKS50 )

Всеки, който познава Office 2021 Pro, знае, че формалната цена на Microsoft е до $439,99, само че в тази акция пакетът Office 2021 Pro коства единствено €26,99! Ако би трябвало да инсталирате Office 2021 на няколко компютъра, Keysfan ви предлага разнообразни пакети с отстъпки, които можете да закупите с другари и сътрудници в потребност, а цената е единствено €13,39/PC! Не забравяйте да употребявате кода за отстъпка от 62%! Можете да се възползвате от понижената цена още в този момент!

До 62% отстъпка за Office 2021 и пакети ( ваучър: BKS62 )

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети ( ваучър: BKS62 )

50% отстъпка за още Windows версии ( ваучър: BKS50 )

Keysfan предлага също необятна селекция от, в това число игри от висок клас, антивирусен програмен продукт, стратегии за редактиране на видео и разнообразни други приложения. Можете да се възползвате от невероятни предложения за прочут програмен продукт, които са по джоба ви, като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни принадлежности за вашия компютър

За да бъде по-добро потребителското преживяване, процесът на извършване на покупки на Keysfan е елементарен и елементарен. След заплащане кодът за активиране на софтуера и подробни указания за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в границите на минути. Ако имат въпроси в процеса на инсталиране и потребление на софтуера, потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan когато и да е 24/7 онлайн (имейл за връзка: ). Keysfan дава доживотно следпродажбено обслужване, до момента в който употребявате софтуера.

Ако желаете да научите повече за Keysfan, можете освен да отидете на уеб страницата на компанията посредством горната връзка, само че и да ревизирате повече действителни мнения от консуматори в Trustpilot.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР