Всички въпроси за армията, свързани с пари, винаги са срещали

...
Всички въпроси за армията, свързани с пари, винаги са срещали
Коментари Харесай

Каракачанов разкри как бордният инженер Алексей Каменов е успял да се спаси от сигурна смърт

Всички въпроси за армията, свързани с пари, постоянно са срещали поддръжката на премиера Бойко Борисов и на финансовия министър. Това сподели на брифинг в Народното събрание вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

" Точно по тази причина нещата започнаха да се случват ", сподели Каракачанов, представен от " Фокус ".

" По-добре е, когато се случват сходни произшествия е да помислим по какъв начин дружно можем да създадем повече за защитата “, съобщи Каракачанов.

Той разясни, че всички мероприятия в Министерство на защитата са анулирани. „ Нека да уважим паметта на тези български офицери, тъй като те не са единствено част от пейзажа и хрониката на починалите в Българската войска. Те са младежи. Хора, които са можели, откакто са приключили Военновъздушното учебно заведение, по време на бурните времена през 90-те години, да си намерят доста добре платена работа на всички места, освен те, само че всички, които не престават да носят униформите на българската авиация. Заслужават нашето почитание “, уточни военният министър.

" Падналият хеликоптер в Крумово е най-новият от остарялата техника, получен е през октомври 1999 година Когато се случи покруса като тази в Крумово, би трябвало да помислим какво би трябвало да се случи оттук насетне “, сподели още вицепремиерът.
Според него доста е елементарно да се връщаме обратно, защото всеки може да уточни виновници от 1990 година насам. Каракачанов обърна внимание, че действителната рационализация на армията е почнала в предходното държавно управление, а преди дни Народното събрание е дал своя вот двата плана за рационализация на армията.

„ Позволете ми пред вас в Народното събрание да изразя моите състрадание към двамата починали в авиацията и да пожелая бързо излекуване на офицерския претендент, който е под лекарско наблюдаване и все още няма заплаха за живота му “, сподели Каракачанов.

По думите му потърпевшият е контактен и това, което си спомня е, че до момента в който е изтеглял въжето и това го е избавило, хеликоптерът е почнал да се върти. „ Падането е станало тъкмо за 2 секунди. От удара са починали двамата водачи, техникът е оживял “, съобщи Каракачанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР