Всички в Лудогорец се обединиха около мнението, че са отстранили

...
Всички в Лудогорец се обединиха около мнението, че са отстранили
Коментари Харесай

Отборната работа е ключът към успеха над "Жалгирис", смятат в "Лудогорец"

Всички в " Лудогорец " се сплотиха към мнението, че са отстранили " Жалгирис " с групова работа и отборно показване на терена. Разградчани разгромиха литовците с 4:1 и макар загубата в първия дуел не престават в третия кръг на Шампионската лига.

Лидерът Марселиньо разкри, че е неприятно когато един футболист желае самичък да взема решение мачовете.

" Въпреки, че сбъркахме и допуснахме да ни вкарат, ние направихме доста мощен мач. Лошо е когато един футболист си намерения самичък да взема решение мачовете. Сега ние играхме като тим и другари, и спечелихме ", сподели Марселиньо.

Той увери, че футболистите в отбора имат вяра на треньора Георги Дерменджиев, който беше подложен на критика след първата среща в Литва.

Победа за Владо Стоянов

Капитанът Светослав Дяков, който игра с болки в глезена пък посвети триумфа на Владислав Стоянов. Вратарят продължава да се възвръща от доста тежка травма и още не се знае по кое време ще се върне на терена.


© LAP.bg

Светослав Дяков пое виновността за попадението, с което " Жалгирис " поведе в Разград.

" Играхме за един от капитаните Владо Стоянов. Разстройвам се когато приказвам за него, само че той е мъжага, перничанин и ще се оправи. Чакаме го ", сподели халфът.

Дяков пое виновността и за гола на " Жалгирис ", като съгласно него до всичко се е стигнало след негова неточност пред наказателното поле.

Самочувствие след триумфа над литовците показва и Георги Дерменджиев. Той похвали играчите си за демонстрирания темперамент.

" Още в първия мач се видя, че сме по-добрият тим. Аз не съм се съмнявал нито за момент в момчетата, значимо беше, че не се поддадохме на страстта. Грешки ще има постоянно – едни съдбовни, други не ", сподели Дерменджиев.


© LAP.bg

Георги Дерменджиев пожела здраве на хората, които желаят да го сменят.

Той разкри и, че не е споделил нищо на почивката сред двете полувремена.

" На тези, които все желаят да ме сменят им искам доста здраве. Аз не съм се съмнявал в продължаването ни напред ", разяснява експертът.

Треньорът на " Лудогорец " пожела триумф на другите два български участника в шампионатите " Левски " и " Ботев ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР