Всички в Левски оклюмаха и зяпнаха след изненадваща новина от

...
Всички в Левски оклюмаха и зяпнаха след изненадваща новина от
Коментари Харесай

Бока Хуниорс отказа да дойде за юбилейния мач за Гунди

Всички в Левски оклюмаха и зяпнаха след изненадваща вест от Аржентина. " Сините " шефове са били осведомени, че колосът Бока Хуниорс отхвърля мача, който трябваше да играе с Левски на 19 август във връзка 75-ата годишнина от рождението на легендата Георги Аспарухов, написа Sportlive.bg.
Срещата, която на " Герена " дефинираха като " величествен футболен театър ", беше обявена още при започване на месец май. Оттогава се продават и билети за нея, а цената им доближава до 999 лв..
Левскарите са научили в събота, че Бока Хуниор няма да идва в София, а към днешна дата изобщо не са наясно какво да вършат с юбилейния мач за Гунди. Търси се различен противник, само че по това време шампионатите в Европа към този момент ще са почнали и ще е доста мъчно Бока Хуниорс да са размени с тим, който даже малко се приближава до реномето на аржентинците.
Южноамериканският исполин е отменил и присъединяване в шампионата " Жуан Гампер ", проведен от Барселона. От Бока Хуниорс са оповестили, че няма да идват в Европа, тъй като би трябвало да се приготвят за мачове от Копа Либертадорес. Каталунците обаче са били известени още преди 10 дни за решението на гранда от Аржентина и незабавно са почнали да търсят тим, с цел да запълнят „ Жуан Гампер ". Те са поканили немския Борусия (Дортмунд), а по-късно и италианския Наполи, само че са получили отвод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР