Всички училища и детски градини на територията на община Асеновград

...
Всички училища и детски градини на територията на община Асеновград
Коментари Харесай

Какви ремонти се извършиха в училища и детски градини в Асеновградско?

Всички учебни заведения и детски градини на територията на община Асеновград посрещнаха своите ученици в точния момент. В някои от образователните заведения бяха осъществени поправки и възобновяване на интериора.
 
В ОУ " Проф. доктор Асен Златаров " (с. Боянци) са актуализирани отчасти санитарните възли и една от класните стаи. Направен е и спешен ремонт на ВиК-инсталацията. В СУ " Св. св. Кирил и Методий " (Асеновград) е осъществен настоящ ремонт на санитарните възли на III етаж. Освежени са също няколко класни стаи и коридори.
 
В ПГ по ХВТ " Св. Димитрий Солунски " (Асеновград) е възобновен ламиниран паркет в учителската и в 2 класни стаи. Освежаващ козметичен ремонт е осъществен в ОУ " Петко Каравелов " (Асеновград). Подменени са щори и осветителни тела в няколко класни стаи. Ремонтирана е и столовата към образователното заведение. В ОУ " Никола Вапцаров " (Асеновград) са сменени радиатори, ремонтирани са отоплителната апаратура и котелното помещение.
 
В ДГ " Мир " (Асеновград) е сменена отчасти вътрешна дограма и е боядисано, заменена е подовата настилка. Освен това, градината посреща своите ученици с нови маси и пердета. Във филиала на ДГ " Пролет " в с. Боянци беше ремонтиран покривът. Освежени са залите за занимания, коридорите и санитарните възли на двата етажа, сменена е подова настилка – там, където е било належащо.
 
На базата в Асеновград пък е изработен спешен ремонт на ВиК-инсталацията, сменени са плотове и шкафове на кухненския блок. В ДГ " Дружба " (Асеновград) са боядисани и актуализирани стени в другите пространства и здания, както и отчасти – детски хигиеничен възел. Подменени са кревати и щори.
 
 Детска градина Детска градина Източник: Zonanews
Във филиала на детското заведение в с. Избеглии е изработен козметичен ремонт на разнообразни пространства. Извършени са настоящи поправки в ДГ " Радост " – кв. " Горни Воден ", ремонтиран е и покривът на кухненския блок.
 
В централната постройка на ДГ " Зорница " (Асеновград – ул. " Княгиня Евдокия " №39) са направени козметични поправки на учителския, директорския, ресурсния, счетоводния и медицинския кабинети, както и на стаята за архиви. Монтирано е видеонаблюдение. Подменени са подовата настилка, дограмата и щорите, осъществено е боядисване на някои от детските пространства. Пребоядисани са оборудванията за игра и пейките на дворните площадки.
 
Във филиала на детската градина в кв. " Запад " пък е сменен кухненският бокс. Освен това, са пребоядисани дворните уреди и е заменен пясъкът на 6-те пясъчника.
 
 Детска градина Детска градина Източник: Pinterest
В корпуса на ДГ " Никола Вапцаров ", намиращ се на ул. " Васил Априлов " №11 в Асеновград, е изпълнено боядисване и промяна на подова настилка. Подменени са детски мебели и моноблокове. Частично са освежени директорският кабинет и кухненският блок. В постройката на ул. " Хан Аспарух " №32 пък е осъществено боядисване на една от занималните и коридора.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР