Всички ученици от СУ "Цар Симеон Велики" във Видин, ще

...
Всички ученици от СУ "Цар Симеон Велики" във Видин, ще
Коментари Харесай

Учениците от СУ Цар Симеон Велики във Видин започват годината в други школа

Всички възпитаници от СУ "Цар Симеон Велики " във Видин, ще стартират образователни занятия в постройките на други учебни заведения. Причината е продължаващият ремонт в гимназията, сподели началникът на РУО Веселка Асенова.
"Поради съществуващия ремонт учениците ще бъдат разпределени в три учебни заведения: от първи до седми клас ще бъдат в ОУ "Отец Паисий “, от 8-12 клас ще учат в ОУ “Любен Каравелов “, а подготвителната група отива в ОУ “Свети Климент Охридски “. Всички условия за влизане на учениците в учебно заведение са готови, учителите оправят класните стаи за първия образователен ден. Подписали сме съглашения с четирите учебни заведения “, добави тя.
Новата образователна 2019-2020 година ще започва в обновената постройка на ППМГ "Екзарх Антим I ", където е приключен ремонтът на образователния корпус. Ремонти предстоят да стартират в ГПЧЕ "Йордан Радичков " във Видин и в учебно заведение "Н.Й.Вапцаров " в Ружинци, само че те няма да пречат на образователния развой, посочи Веселка Асенова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР