Всички ученици от 1. до 12. клас ще са в

...
Всички ученици от 1. до 12. клас ще са в
Коментари Харесай

Излезе нова заповед, касаеща учебния процес на българските ученици

Всички възпитаници от 1. до 12. клас ще са в режим на образование от разстояние в електронна среда от понеделник до 31 март. Това гласи заповедта на министъра на образованието Красимир Вълчев. Тя е подписана през днешния ден в сходство с наредбата на здравния министър за ограниченията във връзка с новия локдаун в страната.

Заповедта на просветния министър обаче не дава отговор на въпроса по какъв начин ще се учи на 1 и 2 април - двата дни, които остават сред локдауна и началото на пролетната почивка.

Разпореждането от през днешния ден е за онлайн образование за 10 дни на учениците от дневна, вечерна, задочна, самостоятелна и комбинирана форма, в това число провеждането на образователни практики, стажове, изнесени образователни часове, изпити в учебните заведения и центровете за поддръжка на личностното развиване. То би трябвало да се реализира "доколкото и в случай че е допустимо, от разстояние в електронна среда посредством потребление на средствата за осведомителните и информационните технологии ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР