Всички участници в първия по рода си турнир 3х3 на

...
Всички участници в първия по рода си турнир 3х3 на
Коментари Харесай

Всички с награди на баскетболния турнир 3x3 на 25 юли

Всички участници в първия по рода си шампионат 3х3 на най-хубавото игрище за този спорт в България – на спортния комплекс " Свети Георги-Лозенец " в София, ще получат награди, разкриха от уредниците. За първите 4 тима в крайното класиране ще бъдат финансови, а всички ще получат и опция за безвъзмездни тренировки на терена в ден и час по техен избор.

Също по този начин за спечелилите в двата състезанието за забиване на топката в коша и за точна пукотевица зад линията за „ три точки “ ще има по чифт баскетболни кецове. Както към този момент съобщихме конкуренцията ще е на 25 юли от 10 часа - денят, когато трябваше този спорт да дебютира на Олимпийските игри в Токио, които бяха отсрочени с година поради COVID-19. Таксата за присъединяване е 75 лева, а записванията стават на телефон 0899992727 и на мейл [email protected].

Турнирът ще е отворен за мъже и дами над 17-годишна възраст. Българската федерация по баскетбол е формален сътрудник. Организаторите към този момент имат дата и за втория шампионат, като концепцията е последователно да бъде повишен наградния фонд и конкуренцията да е с интернационално присъединяване. Организаторите ще обезпечат по време на надпреварите нужното за този спорт положително въодушевление за всички, които дойдат да вземат участие в конкуренцията или просто да гледат. Водещ на шоуто ще е добре познатият в баскетболните среди публицист Деян Веселинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР