Всички трябва да сме готови за избори, но сме готови

...
Всички трябва да сме готови за избори, но сме готови
Коментари Харесай

Партиите в НС се подготвят и за труден диалог, и за избори

Всички би трябвало да сме подготвени за избори, само че сме подготвени на диалози за цели с Българска социалистическа партия и третия мандат. Това стана ясно от думите тази заран на ръководителя на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров. Снощи партията организира Национален съвет.

" Политическа партия ще е градивна съпротива, знаят кои са нашите цели и когато се стигне до значимите тематики в зала, могат да разчитат на нас, че ще гласуваме за тези цели ", разясни той.

Относно Гюров изясни, че е взето решение да се даде мандат на управлението да организира диалози за обединяване за изборите с Демократична България, " Спаси София ".

" Всички би трябвало да сме подготвени за избори ", счита още Андрей Гюров.
 Нинова мълчи ще одобри ли като мандатоносител поддръжка от ГЕРБ
Нинова мълчи ще одобри ли като мандатоносител поддръжка от ГЕРБ

Тя получи зелена светина да води договаряния с всички партии

Даниел Митов бе сбит за упованията за диалози за третия мандат на Българска социалистическа партия. Той сподели, че ГЕРБ към момента нямат покана за диалози.

Позицията на партията на Бойко Борисов е да се приказва по значими за цели за страната, само че да се минат транспарантно процедурите по диалози и срещи. " Няма да си променяме позициите, единствено тъй като Продължаваме промяната " са споделили нещо ", сподели той.

Йордан Цонев, ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи, също бе безапелационен: Ще се приказва единствено по цели - Шенген, Еврозоната, правосъдната промяна, европейските стратегии. " Как ще протекат нещата зависи от лидерските срещи ", изясни той.

Проблем за Движение за права и свободи е разговорът, " противен е ", а " партиите са в окопи ".

" Нагласите на прокситата на " Капитал " е да се пречи за основаването на каквото и да е държавно управление. Кризата се дължи на тях, изключително на " Продължаваме промяната " след.

Не е жертван, счита обаче Йордан Цонев.
 Партиите чакат предложения от Българска социалистическа партия за мандата, подготвени са на диалози
Партиите чакат предложения от Българска социалистическа партия за мандата, подготвени са на диалози

" Възраждане " биха приели диалог в двустранен формат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР