Всички транзитно преминаващите пътници през Чехия от 1 март 2021

...
Всички транзитно преминаващите пътници през Чехия от 1 март 2021
Коментари Харесай

Чехия иска негативен PCR или бърз тест от транзитно преминаващите пътници

Всички директно преминаващите пасажери през Чехия от 1 март 2021 година би трябвало да показват отрицателен резултат от антигенен тест, изработен преди не повече от 24 часа или PCR тест, изработен не повече от 72 часа преди влизане в страната.
Изискването се отнася и за транзитиращите по суша след идване в Чехия на някое от нейните летища.
Повече информация за пътуващите е оповестена на следната интернет страница на Министерство на вътрешните работи на Чешката република:

Ограничителните ограничения за напредване сред другите региони на територията на Чешката република, в действие от 1 март 2021 година и изключенията от тях, могат да бъдат открити на следната интернет страница на Министерство на вътрешните работи на Чешката република:
 Чехия подготвена да употребява съветската ваксина Спутник V? Чехия подготвена да употребява съветската ваксина " Спутник V "?
Чехия чака доставка на съветската ваксина против ковид " Спутник V ". Това стана ясно от думите на президента Милош Земан, съобщи Директива за птиците...

Повече детайлности за режима на влизане и ограничаващите ограничения, свързани с ковид в Чехия, са оповестени и тук:

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Прага тел.: +420 222 212 011; +420 222 211 258, телефон за незабавни случаи в извънработно време: + 420 774 790 991
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР