Всички тези, които биха се присъединили към едно дясно обединение

...
Всички тези, които биха се присъединили към едно дясно обединение
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Движещата сила, която трябва да обедини коалицията с ПП и ДБ, е България

Всички тези, които биха се включили към едно дясно обединяване на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " в коалиция, и подпишат декларация или меморандум, не би трябвало да имат никакви искания за местата в листите. Това е тематиката, която поражда във всяка една политическа групировка, а когато е съдружен формат там тематиката ще още по-задълбочена. Това сподели ръководителят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в " Денят " с Веселин Дремджиев, оповестяват от партията.

" Никой от подкрепящите тази коалиция не би трябвало да има искания по отношение на така наречен дотации. Нека да дадем правото и опцията да имаме една постоянна среда, върху която да се гради всичко останало ", съобщи Цветанов.

По думите му има доста по-важни тематики, с които да се подсигурява изборният развой.

" Имаме 12 900 секции на последните избори, 700 от тях са в чужбина, в случай че по 3-ма са приблизително представителите на Политическа партия и Демократична България, това са 37 000 индивида. Ако бъдат обезпечени със съответния надзор, който да бъде сбъднат, тогава няма да може да бъде манипулиран изборният развой в секциите, в които се чака това да се направи ", безапелационен е ръководителят на " Републиканци за България ".

Според Цветанов на последните избори с машинния избор се видя, че ниско обществените пластове се оправят и могат да гласоподават, само че си задаваме въпроса дали не бяха опорочени изборните правила от членовете на СИК.

" Точно тук е моментът да се потърси оптимално необятната поддръжка на тези хора, които могат да допринесат за гарантирането на изборния развой. Убеден съм, че тази " хартиена коалиция " - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия няма да разрешат на консултациите в РИК да има ръководител или секретар с изключение на от тези три партии. Записано е в Изборния кодекс - значими са двата подписа, а точно на ръководителя и секретаря ", акцентира той.

" В тази структура, която би могла да бъде построена се знае, че Политическа партия е с най-голямо посланичество от демократичните партии в Народно събрание, следвана от Демократична България. Те би трябвало още от в този момент, както и всички, които ще ги поддържат да знаят, че няма да има тематика за избрани министерски позиции, след продобиване на изборите, те ще се завоюват единствено в случай че се следват стъпките, за които споделих. Тогава Политическа партия излъчва министър-председател и министър на финансите, а Демократична България - министър на правораздаването. Това са трите съществени и основни фигури в едно държавно управление, което е директно обвързвано и със законодателната активност. Оттам нататък ще има явен небосвод ", добави Цветанов.

Той заяви, че ползата е България и в случай че това е водещата мощ всеки ще го откри.

" За нас е значимо тези партии, които са по-малки и нямат в този момент парламентарно посланичество, само че имат гласове зад себе си, да поддържат общото и ще подсигуряваме и очертаем небосвод на една среда, в която ще има законодателна активност и ще покрие упованията на хората. Ще се очертае вероятността за България и тогава към този момент ще може да променяме модели, които сега задушават развиването на страната и младежите бягат ", разяснява Цветанов.

" Всичко зависи от двете водещи сили " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Убеден съм, че в случай че разсъдъкът надделее и всички партии подкрепим и изведем идеята България, ще успеем. Всички ще бъдем задоволени от това, че ще има смяна и тя ще се подсигурява с явен небосвод. Местните избори ще са другото предизвикателство, с което ще се разсече политическият възел. Тогава ще има триумфи в локалната власт и много кметове в огромните градове от тази огромна коалиция и това ще бъде бъдещето за България ", сподели още Цветан Цветанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР