Всички тези 11 души, които са си подали отводи, са

...
Всички тези 11 души, които са си подали отводи, са
Коментари Харесай

Деница Сачева: ГЕРБ вече няма да приеме Асен Василев за финансов министър

Всички тези 11 души, които са си подали отводи, са министри сега. Голяма част от тях бяха показани като специалисти, те са поели отговорност да ръководят 18 месеца и би трябвало да носят своята отговорност, настоя тя.

Не, не съм водила договаряния да заменя обществения министър Иванка Шалапатова. Не договарям за позиции, в които към този момент съм била, добави Сачева.

Запитана координиран ли е бил въпреки всичко описът с министри, който Мария Габриел даде на президента Румен Радев, тя отвърна: Твърдя, че в този лист нямаше нищо изненадващо за сътрудниците от ПП-ДБ. Това се случва, тъй като още през цялото време ПП-ДБ дадоха поръчки по разнообразни канали, че се пробват да провалят първия мандат, без значение какво споделят. Те през цялото време желаят това да е с втория мандат още веднъж. Колкото и да не ни вярвате, все по-ясно става за цялото общество че Политическа партия работи единствено и само за пиар, маркетинг.

Всички имена, които бяха вътре, бяха разисквани. Няма нито едно ново име. Колегите от Политическа партия непрестанно сменяха мнението си защо ли не. За повторно слушам, че Тагарев не е бил част от диалозите. Това е парадокс. Ние бяхме на договарянията без телефони, тъй като искахме да няма спекулации, само че аз си водех доста подробни мемоари, голям % от времето, да кажем 40%, ние сме говорили за Тагарев. Имаше съответни забележки от госпожа Габриел към неговата професионална работа, вместо да се отговори съответно на тях, на нас ни отговаряха, че това е знаме и значимо нещо за тях, описа още Сачева.

Самият Кирил Петков самичък удостовери, че са приели Ивелина Василева и Росен Желязков за министри. Жечо Станков също бе признат, само че няколко часа по-късно се роди концепцията БЕХ да бъде управлявана от сегашния министър Румен Радев, изясни тя.

Договорихме се за всички огромни въпроси. Политическа партия непрестанно желаеха да удължават времето, да вкарват нови условия и условия, протакаха преднамерено. Подписи под състава на кабинета няма, само че квотите са контрактувани. Изненадващото за нас е тяхното държание. Когато те внесоха оставка, ние нямахме визия за това. Г-жа Габриел бе в Букурещ, подсети депутатката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР