Всички т.нар. „методисти“ първо трябва да излязат на улицата преди

...
Всички т.нар. „методисти“ първо трябва да излязат на улицата преди
Коментари Харесай

Контрера: В МВР решенията се спускат императивно от чиновници, които никога не са били „на терен“

Всички така наречен „ методисти “ първо би трябвало да излязат на улицата преди да пишат указания. Само по този начин ще бъде решен казусът с войната по пътищата!

Това съобщи по време на изявлението си на сесията на Столичния общински съвет ръководителят на групата съветници на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Декларацията беше направена по отношение на чуването на основен комисар Тенчо Тенев, подбудено от следващата брутална злополука, провокирана от водач рецидивист, която лиши живота на две млади дами в София.

София е град, който може би в някои моменти минава и два милиона души. Няма по какъв начин с петнадесет патрула нощна промяна „ Пътна полиция” да успее освен да реагира на пътнотранспортни катастрофи, освен да управлява, само че и да развива превантивна активност. Така че този въпрос съгласно мен и от страна на нас – като локална власт, доста остро би трябвало да бъде подложен. Наясно съм за проблемите, наясно съм, че има недокомплект, сподели още Контрера и добавя:

Как ние бихме могли да подпомогнем най-малко част от контролната активност на „ Пътна полиция” към Столична дирекция на вътрешните работи. Да, едно от предложенията, в случай че се даде несъмнено стимулирано, да осигурим средства и да предоставим на „ Пътна полиция” тези стационарни камери, с които да обхванем най-малко рисковите точки, където е явно, че има централизация на нарушавания и пътнотранспортни катастрофи. Другото, несъмнено, е предварителната защита, не желая да я забравяме в никакъв случай, обвързвана с децата, с учениците, тъй като този метод на държание и на ръководство на моторни транспортни средства и изобщо не транспортни средства той се образува от ранна детска възраст.

Ето и цялостния текст на декларацията на Карлос Контрера:

Уважаеми господин ръководител, уважаеми сътрудници, комисар Тенев,

Аз се надявам днешното чуване да не се трансформира в някакъв арбитражен съд, тъй като най-малкото би било незаслужено. В последна сметка съгласно мен този диалог не визира единствено „ Пътна полиция “ на Столична дирекция на вътрешните работи. Той визира цялата дирекция даже бих разширил обсега ѝ с представители на Главна дирекция „ Национална полиция “, защото една част от решенията не зависят единствено от волята на кмета и Общинския съвет или на комисар Тенев. Зависят и от други институции, които са от по-висш сан. Така че съгласно мен този диалог би трябвало да бъде удължен.

И дано разделя тематиките на две огромни елементи. Едната е обвързвана с актуалното положение – изобщо на сигу
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР