Всички свързваме Франция с идеята за стил и класа, а

...
Всички свързваме Франция с идеята за стил и класа, а
Коментари Харесай

Три задължителни неща в гардероба на французойката

Всички свързваме Франция с концепцията за жанр и класа, а никоя жена не би имала срещу да наподобява като типичната жителка на сантименталния и грациозен Париж. Виждали сме безпределно доста пъти, че французойката има бяла риза, дребна черна рокля, типичен обувки на ток, кожено яке и по този начин нататък, само че тук ще ви представим три по-непопулярни, само че доста френски дрехи/аксесоара, които ще ви приближат до най-стилните дами на планетата.

Стереотипите - барета и раирана тениска

 Изабел Юпер

Изабел Юпер


Вече ви казахме, че баретата е хитовата шапка на този сезон. Филцови барети във всевъзможни цветове ще видите по сергиите за туристи на всички места из Монмартър, а най-странното е, че французойките в действителност носят симпатичната шапка.

 Ето я шапката на зима 2017
Ето я шапката на зима 2017

Артистична и доста френска, тя ще добави акцент в тоалета ви

Строг панталон

 Мелани Лоран

Мелани Лоран


Освен че ще наподобява добре със упомената барета, панталонът с борд стои добре както с блейзър, по този начин и с рокерското кожено яке. И ще разнообрази досадните джинси, към които посягате всеки ден.

Класическа рокля

 Одри Тоту

Одри Тоту


Не приказваме за дребната черна, а за всяка друга рокля с добра кройка, качествена материя и линия, която акцентира положителните страни на фигурата. Как да я изберете? Уверете се, че може да я облечете както заран за работа, по този начин и за специфичен случай с подобаващите аксесоари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР