Всички страни от ЕС се съгласиха на по-строги енергийни санкции

...
Всички страни от ЕС се съгласиха на по-строги енергийни санкции
Коментари Харесай

Страните от ЕС се съгласиха за по-строги санкции срещу Русия

Всички страни от Европейски Съюз се съгласиха на по-строги енергийни наказания против Русия, оповестява вестник „ Политико “, базирайки се на източници. Срещу това решение не са се оповестили даже тези страни, които „ се възползваха от недеклариран импорт на съветски нефт “, се споделя в материала.

Дипломат от Европейски Съюз сподели пред изданието, че 11-ият пакет от наказания се разграничава от предходните по това, че „ се концентрира върху заобикалянето и ще има друго влияние “, тъй че страните отделят време и обмислят всички оферти. По-рано унгарският министър председател Виктор Орбан съобщи, че страната му ще наложи несъгласие на всички наказания на Европейски Съюз против нуклеарната енергетика на Русия заради обстоятелството, че това ще промени вътрешните цени на силата и ще подтиква инфлацията.

На 9 май шефката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен назова задачата на 11-ия пакет от наказания против Руската федерация да противодейства на заобикалянето на съществуващите ограничаващи ограничения. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР