Всички сте срещали хлебарки в живота си и ще се

...
Всички сте срещали хлебарки в живота си и ще се
Коментари Харесай

Поръсете с тази подправка в дома си и повече няма да видите хлебарки

Всички сте срещали хлебарки в живота си и ще се съгласите с това, че тези инсекти са повече от ужасяващи. Борбата с тях не е по никакъв начин лесна и нормално е обвързвана с потреблението на химия.

За страдание обаче не всички репеленти са ефикасни, а да не приказва, че миризмата им е мощна и непоносима. В този миг на помощ идват изпитаните домашни средства, чието деяние е способно да оправдае напълно упованията ви.

Днес ще ви споделим коя е онази фалшификация, с помощта на която можете елементарно и безпроблемно да се справите с нашествията на хлебарките.

Как с канела можем да прогоним хлебарките?

Лесно е. Единственото, което се изисква от вас да извършите, е да посипете с канела местата, където сте виждали неканените посетители.

Можете даже да употребявате канелени пръчици, защото тяхната миризма е по-концентрирана. За още по-добри резултати, поставете канелени пръчици в чаша с вода и ги загрейте за няколко секунди в микровълновата печка. След това ги разпръснете на основни места в дома си.

Някои хора избират да употребяват етерично масло от канела, както и канелени свещи. Истината е, че и те дават положителни резултати.

В канелата се съдържа веществото евгенол, което съумява да прогони хлебарките. То е изцяло безвредно за човешкото здраве. Именно то участва в по-голямата част от репелентите, които се оферират на пазара.

Опитайте този трик и си гарантирайте спокойствието в личния си дом. Помнете, че методът с канела е подобаващ за използване както навън, по този начин и на закрито, написа trafficnews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР