Всички сте гледали какво се случи в Комисията по земеделие.

...
Всички сте гледали какво се случи в Комисията по земеделие.
Коментари Харесай

Земеделският министър: Изпълняваме европейски регламент, няма да подам оставка

Всички сте гледали какво се случи в Комисията по земеделие. Протест, който желае България да наруши европейския правилник – дано, всеки самичък реши какъв митинг е това. Срещу подобен митинг кой би подал оставка?

Това съобщи министърът на земеделието Кирил Вътев по отношение на митингите на земеделците и желаната му оставка.

" Ако имаме пропуски, в случай че имаме някакви неточности, в случай че сме ощетили някого – да, няма да очаквам да ми я желаят. Но в тази ситуация ние изпълняваме европейския правилник ", акцентира Вътев, представен от БГНЕС.

Земеделският министър съобщи, че " на всичкото от горната страна поносим позор в Брюксел ". " Всички страни си понижават таваните. Някои даже нямат европейска помощ. Ние сме единствените, които не сме удовлетворени от увеличението на тавана и желаеме и да няма подобен. Буквално ни се чудят на акъла, а това е в резултат на нежеланието на всички тези хора ", сподели още той и добави, че стартира да се чуди на какъв език би трябвало да приказва, с цел да го схванат.

Вътев напомни, че в парламентарната комисия по земеделието, храните и горите попита би ли решило Народното събрание да вмени на управлението на Министерството на земеделието да наруши европейския правилник и в случай че да, тогава ще го изпълнят. Тогава ръководителят на Комисията по земеделие Десислава Танева съобщи, че поддържат министъра.

" Вие видяхте там какво държание настана. За пръв път аграрни производители са изгонени по време на съвещание на Комисията по земеделие в Народното събрание. Извинявайте, само че това е висш орган на страната. Всеки приблизително учтив човек би се държал по по-различен метод ", заключи министърът на земеделието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР