Всички ставаме свидетели на война за натиск. Говори се за

...
Всички ставаме свидетели на война за натиск. Говори се за
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Ставаме свидетели на война за натиск

„ Всички ставаме очевидци на война за напън. Говори се за дела-бухалки, каузи " на трупчета ". Усещането за правораздаване е потопено сега ”, сподели политологът Цветанка Андреева в предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS. Запитана дали основният прокурор може да се включи в политиката, тя отговори, че се загуби чувството за правораздаване в обществото.
За новото държавно управление Андреева сподели следното:

Приключи революцията в политическото пространство и се потегли към промени. Опозицията подлага на критика държавното управление с думата безморално. Щом се образува такава съпротива, тя е на идеологически принцип. Време е евроатлантиците да отговоят идеологически и да влязат в тази борба. Дали е свършила рецесията, ще забележим след месеци. Кабинетът Денков-Габриел демонстрира някои новости - водачите излязоха на назад във времето, има синергия сред Денков и Габриел ”.

Относно избора на Делян Пеевски в Комисията по конституционни въпроси политологът не има вяра, че той би имал такова влияние отвън партийните рамки на Движение за права и свободи. Тя разказа етикирането на партиите и прикани да се почита политическият избор на електората, който е изпратил дадена партия в Народното събрание.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg