Всички станахме свидетели не само на любовната им нощ, но

...
Всички станахме свидетели не само на любовната им нощ, но
Коментари Харесай

Паника В Къщата Преди Малко! Дий Я Унижи И Дебора Не Издържа! За Ужас На Цяла България Певицата Е

Всички станахме очевидци освен на любовната им нощ, само че и на обстоятелството, че чалгаджийката първа налетя на рапъра. „ Ти имаш ли си другарка?! “, малко и ясно го попита Дебора. А откакто Дий отвърна негативно, певицата непосредствено съобщи, че ще го целуне.

Наведе се към него и впи устни в неговите. Оттам насетне изпълнителката сподели уменията си под завивките в паланката на индианците оня ден. Подобно знамение във формата се вижда за първи път.

Дори Алекс Богданска и Даниел Петканов, които са публично женени, не си разрешиха сходни „ волни стратегии “ пред камерите. То хубаво, но след това пристигна и кошмарът за Дебора.

Още на идната заран, рапърът се измъкна по терлици от палатката и потегли да си върви. Той се държа тотално надменно с певицата и не отвърна на думите й: „ Обичам те “. Или по-скоро отвърна, само че с неучтивост и подигравка.

„ Хайде стига, бе! Обичала ме. Та ти ме познаваш от два дни “, сопна й се Дий. След което отношението му към нея радикално се промени. Той стартира да я отбягва и да страни от нея, което я довърши.

Дебора се опита да не го демонстрира, само че не устоя и рухна в Къщата. Напи се за следващ път и стана за смях и одумки на съквартирантите. А феновете напряко я разкостиха.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР