Всички социални мрежи имат досадни аспекти. Що се отнася до

...
Всички социални мрежи имат досадни аспекти. Що се отнася до
Коментари Харесай

Как да премахнем досадните известия с червени точки от Facebook

Всички обществени мрежи имат досадни аспекти. Що се отнася до Фейсбук, без значение от неспокойството по кое време човек поправя въпроса за данните и поверителността, неудобството нормално поражда от вести под формата на червени точки. Ако не сте огромен почитател на обществените мрежи и не желаете непрекъснато да проверявате кой ваш прочут е изискал да станете другари и в чата, или коя дама е харесала последния ви пост, може елементарно да намалите тези вести.

Ще уточним нужните стъпки от мобилното приложение на Фейсбук. С изключение на някои проблеми с разположението на детайли на екрана, маршрутът е сходен в iOS и Android. Първо, би трябвало да отидете в менюто (иконата на трите хоризонтални линии) и да потърсите „ Настройки и дискретност “.

След това отидете на „ Настройки “. Тогава ще има варианти за промяна, свързани с акаунта, сигурността, поверителността, вашата информация или реклами във Фейсбук. Точно под тях се появява секцията „ Известия “, в която е уместно да кликнете върху „ Точки за вести “. По този метод можете да прочетете „ редактиране на желанията за проявление на точки за уведомяване в директните пътища “. Бинго. Ако сме въвели тази алтернатива, ревизираме дали алените точки са задействани да вземем за пример в „ Профил “ и в „ Групи “. Остава единствено да обърнете по дифолт и това е всичко.

Ако след няколко дни алените точици стартират да ви липсват, постоянно можете да отмените дезактивирането, осведоми 20minutos.es.

Бърз достъп в Android

Android също предлага бърз маршрут: направете дълго натискане на една от иконите на лентата с директни пътища, в изскачащия прозорец ще бъде допустимо да разберете дали има задействани точки за уведомяване. Това експресно решение не се появява в iOS, където ви разрешава единствено да изтриете някои директни пътища.

В рамките на „ Известия “, в „ Конфигурация на вести “, имате опцията да установим какви вести желаеме да получим (и къде). Facebook обаче уведомява своята работа за помощ, че няма алтернатива за изцяло деактивиране на известията. Въпреки това, посочените нагоре стъпки доста минимизират честотата му.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР