Всички снегорини бяха на терен рано тази сутрин, като и

...
Всички снегорини бяха на терен рано тази сутрин, като и
Коментари Харесай

Фандъкова с подробности за зимната обстановка и съвет към шофьорите

Всички снегорини бяха на терен рано тази заран, като и сега имат подготвеност за разчистване. Трасето на градския превоз е чисто. Моля всички водачи да излизат с готови коли. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Ако се постанова тук-там ще затваряме елементи от пътищата за разчистване. 130 са работещите снегорини към този миг, само че сутринта бяха над 150 ", сподели още тя.

"Моля всички притежатели на здания да почистват пред тях. Общината има отговорност за пътищата ", добави кметът на столицата.

"Има непоколебим надзор и върху почистващите компании, знаете, че общината не заплаща за несвършена работа. Ако над 5% от работата не е свършена не се заплаща на компаниите ", безапелационна бе Фандъкова.

"Нека изчакаме да свърши ремонтът на "Графа ". Нашата задача е всичко да свърши оптимално бързо, само че и качествено ", разяснява кметът на София.

"Надявам се по-рядко да виждаме коли с по 1 човек вътре. Правим градския превоз все по-атрактивен. Много се надявам хората да стартират да се движат с градски превоз ", приключи Йорданка Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР