Всички сме запознати с киша. По принцип кишът е ястие,

...
Всички сме запознати с киша. По принцип кишът е ястие,
Коментари Харесай

КИШ ЛОРЕН: Как да си го приготвите в 4 лесни стъпки

Всички сме осведомени с киша. По принцип кишът е ядене, направено от блат за сладкиши и е цялостно с яйца и мляко или сметана. Пълнежът може да се направи с месо, морски блага или зеленчуци. Киш Лорен е известна версия на този къс. Той е кръстен на района Лорен във Франция. Това е отворен къс, който включва яйца, бекон и сметана.

 Каква е разликата сред къс, тарт и киш Каква е разликата сред къс, тарт и киш
С идването на пролетта (а и идните празници) от ден на ден кулинарни запалянковци запретват ръкави, с цел да зарадват своите близки с вк...

Перфектният киш Лорен има хрупкав и люспест блат за къс и е цялостен с яйчен крем. Така че, в случай че желаете да извършите това вкусно ядене вкъщи, следвайте тази бърза рецепта, дадена по -долу.

Стъпка 1

Комбинирайте 175 г брашно, 100 г масло, нарязано на части, 1 жълтък и 4 супени лъжици студена вода в купа. Смесете добре. Направете топка от тази приготвена примес и я разточете на фино.

Стъпка 2

Подрежете краищата на блата и го поставете във форма за сладкиши. Набодете го с вилица. Печете сладкиша на 200 градуса по Целзий, като покриете формата с фолио. Притиснете фолиото със изсъхнал фасул и печете 15 минути.
 Вкусен киш със сирене и чушки Вкусен киш със сирене и чушки
Кишът е класика, само че през днешния ден ви предлагаме една забавна интерпретация с чушки и козе сирене. Необходими артикули: За тестото, тавичка с...

Стъпка 3

Запържете 200 г бекон в тиган и отцедете непотребната течност, която може да излезе. След това разбийте 200 мл готварска сметана в 200 мл двойна сметана и прибавете 3 яйца към нея дружно с щипка индийско орехче на прахуляк. Вземете 50 г сирене грюер и го нарежете на кубчета.  Поставете нарязания на кубчета грюйер и бекон върху блата, последван от сместа от сметана.



Стъпка 4

Печете за 20-25 минути на 180 градуса по Целзий. Извадете от формата и сервирайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР