Всички сме заедно, само заедно можем да преодолеем трудностите. Това

...
Всички сме заедно, само заедно можем да преодолеем трудностите. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков към кметовете: Всички сме наши

Всички сме дружно, единствено дружно можем да преодолеем компликациите. Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред кметовете на общини и ръководители на общински препоръки в границите на Общото заседание на Националното съдружие на общините (НСОРБ). Той благодари на кметовете, че не се оплакват. Недоволството от инфлацията се вижда на всички места , сподели Петков. Същевременно има растеж на стопанската система и промишлеността.

В идващите седмици тръгвали, а се чака тогава да се одобрят и оперативните стратегии . 48 милиарда лв. дружно с тях влизат в страната. Ако се изразходва вярно, България може да е една друга страна, уверен е Петков. Тези пари би трябвало да стигнат до крайния консуматор, а това е българският народ, съобщи той и даде обещание да не дели кметовете по партийна принадлежност на наши и ваши. Всички сме наши, посочи Кирил Петков. Няма аз да ви разпределям средства, в случай че съм министър председател и до момента в който съм министър председател, акцентира Кирил Петков.
 Пращат на съд някогашния кмет на с. Галиче и негова съучастника за документални афери
Пращат на съд някогашния кмет на с. Галиче и негова съучастника за документални афери

Става въпрос за Ценко Чоков

Той е уверен в невиждания триумф на страната. Най-големият ни проблем е корупцията, акцентира министър председателят. Ако се отстрани корупцията, растежът ще е най-малко 5-7%. Трябва да догоним Европейски Съюз, съгласно него. С 25% се е нараснала разликата сред небогати и богати у нас, а 800 000 българи са напуснали България . В същото време сме усвоявали еврофондове, по думите му. В Европейска комисия се чудели, че имаме мнение, по думите му, което провокира бурна реакция измежду присъстващите в залата. Вие сте най-близо до хората, обърна се той към тях.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР