Всички сме виждали Гарет Бейл да преминава от мършав тийнейджърски

...
Всички сме виждали Гарет Бейл да преминава от мършав тийнейджърски
Коментари Харесай

„Планината“ от храната на Гарет Бейл преди мача, която подхрани звездата на Реал Мадрид и Уелс, разкри

Всички сме виждали Гарет Бейл да минава от дръглив тийнейджърски бранител до нападател, спечелил Шампионската лига, само че по-малко прочут е по какъв начин тъкмо се случи.

Много часове във фитнеса? Сигурен. Но един от някогашните съотборници на Бейл може преди малко да е разкрил тайната зад невероятния му напредък, който го води от чудото на Тотнъм до мегазвездата на Реал Мадрид. Джърмейн Дженас, който прекара шест години, играейки дружно с Бейл в Спърс, подвигна капака - или отвори тенекията - на " планината " на уелсеца с храна преди мача: изгорял самун и фасул.

Бивш британски интернационалният Дженас разяснява равенството 0-0 на Брайтън с Уулвс в понеделник, а сътрудника му от TNT Sports Адам Съмъртън означи по какъв начин звездата на Брайтън Паскал Грос обича да яде ориз, пиле и зехтин, а по-късно малко Weetabix преди мач.

Това накара Дженас да си напомни знаковия скрин на Бейл преди мача, казвайки: „ Единственото хранене, което си припомням, че гледах и си мислех за какво и по какъв начин, беше Гарет Бейл. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР