Всички сме в очакване на пролетта и всеки от нас

...
Всички сме в очакване на пролетта и всеки от нас
Коментари Харесай

Астролог с мрачна прогноза за 3 зодии през март

Всички сме в очакване на пролетта и всеки от нас се чуди какво ще му се случи през идващия сезон. Астрологът Павел Глоба направи своята прогноза и разкри какво ще се случи с 3 зодиакални знака.

Според него тях ги чакат големи промени и то неприятни.

От  jenata.blitz.bg  вече ви разкрихме  към кои четири зодии месец март ще е доста великодушен . Споделихме ви и от  кои зодии е добре да бягате надалеч, тъй като може да си изпатите грубо.

Според Глоба някои знаци от зодиака ще се изправят пред огромни компликации през март месец. Има възможност техните проекти да се провалят и да си изпатят доста.



Козирог

Родените под този знак би трябвало да се приготвят за обстоятелството, че още при започване на месец март нещо в живота им ще се обърка. Това обаче ще бъде краткотрайно. Според звездите доникъде на месеца обстановката ще се възстановява и всичко ще бъде наред и ще се върне към естествения си ход. Вие ще станете душата на всяка компания, само че ще би трябвало да се постараете, в случай че желаете да запазите тази купа. Трябва да внимавате с химикалите, които употребявате, с цел да чистите дома. Не приемайте това предизвестие на смешка, належащо е да внимавате и то освен този месец.

Везни

Съществува риск от проблеми на работното място. През март има огромна възможност шефовете ви да не са удовлетворени от работата ви или от лицата, които ръководите. Астрологът предлага Везните да бъдат търпеливи. В другите сфери от живота ви всичко ще бъде наред.

Телец

През месец март представителите на този знак ще жънат триумфи на работното място. Ключът на съвсем всичко ще се окаже несекващата ви сила. Благодарение на вътрешната си мощ сте подготвени да покорите доста високи върхове. Възможно е да имате и неприятни обстановки, само че виновността няма да е ваша за това. Според астролозите Телците би трябвало да запазят самообладание в моменти, когато нещата не наподобяват добре и да изчакат всичко да се възстановява.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР