Всички сме убедени, че без секс здрава връзка няма как

...
Всички сме убедени, че без секс здрава връзка няма как
Коментари Харесай

Секс детоксът, който може да спаси връзката ни

Всички сме уверени, че без секс здрава връзка няма по какъв начин да има. Но когато нещо в леглото куца, изниква въпросът дали е добре просто да го оставим да съсипе връзките ни и отвън спалнята или да сложим половия живот на пауза в името на връзката си.

Ако сме с колегата си от по-дълго време, няма по какъв начин да търсим и открием същата тръпка, както първоначално. И в случай че не поддържаме непрекъснато интереса си един към различен, то стигаме досега, в който сексът е просто табиет .

И тъкмо тогава е време за полов детокс . Неговата концепция е доста елементарна и се основава на едно от инстинктивните правила при хората - когато едно нещо ти е неразрешено, ти го искаш доста повече .
 Снимка 480557

Започваме с ангажимента с колегата си какъв брой време да продължи въздържанието. Оптималният вид е две-три седмици, най-много месец , тъй като в случай че не вършим секс половин година да вземем за пример, желанието ще си тръгне вечно.

Когато имаме възбрана за полово другарство, намираме други, нови способи за връзка във връзката ни . Ако да вземем за пример сме привикнали да завършваме кавги в леглото и да оставяме проблемите нерешени, в този момент няма да имаме този вид.

Междувременно се освобождаваме от непрекъснатото напрежение , което основава половият живот, обвързвано с това по какъв начин да вършим секс, когато сме изтощени, дали сме се показали задоволително добре и дали към този момент всичко не е изгубено.
 Снимка 480560

Подобни въпроси изникват в главата на всеки, който е в сериозна връзка. Защото упованията не са единствено първоначално - всеки се тормози дали ще ги покрие и дали пък няма да обиди колегата си с неналичието на полово предпочитание, което може да няма нищо общо с него.

Ако половинката ни има по-голямо полово предпочитание от нас, детоксът е времето, в което и ние да зажаднеем за секс . След това може да се върнем в любовната игра с цялата разпоредителност, на която сме способни, написа Daily Mail.
 Сексът, любовната игра и какъв брой минути ни трябват за незабравимо прекарване
Шест минути за страховит секс

Какво в никакъв случай не трябва да пропущаме

Времето за полов детокс е освен време за преоткриване като персони, само че и за нови измерения на интимността . За да бъде опитът още по-успешен, би трябвало да включим в всекидневието си занимания като взимане душ дружно, разхождане без облекла вкъщи и даже мастурбация един пред различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР