Всички сме свикнали да купуваме маси и столове от една

...
Всички сме свикнали да купуваме маси и столове от една
Коментари Харесай

10 стереотипа, свързани с дизайна, които трябва да забравим

Всички сме привикнали да купуваме маси и столове от една и съща сбирка. Ако купуваме легло, то би трябвало да е част от изцяло обзавеждане за спалня.

Но към този момент е време да забравим всички тези стандарти. Ето кои правила умерено можете да нарушавате:

1. Диван и фотьойли с идентична тапицерия

Много хора живеят с мисълта, че мебелите би трябвало да се купуват в комплект. Диванът и креслата би трябвало да са с идентична тапицерия и да са комплект. Вече не е нужно да се придържаме към това предписание. Можете да си купите изцяло разнообразни фотьойли и отново да подхождат на дивана ви.

2. Обзавеждане за спалня

Не е нужно да си купувате изцяло обзавеждане за спалня. Можете да комбинирате напълно разнообразни неща и въпреки всичко спалнята ви да наподобява ужасно.

3. Бели стени

Да, стените ви могат да бъдат бели и да не наподобява като че ли сте в болница, стига да не слагате прекомерно доста бели мебели. Най-важното е вярно да извършите акцента и интериорът ви ще бъде страховит.

4. Мебели по стените

Тази алтернатива е доста известна, защото хората мислят, че това им икономисва пространство. Е, да, в случай че стаята е дребна, нямате доста други благоприятни условия. Ако обаче е задоволително огромна, умерено можете да забравите този стандарт.

5. Обикновени плочки в банята

Има толкоз доста способи да декорирате банята си, тъй че умерено можете да се откажете от баналните, елементарни плочки.

6. Еднакви маси и столове

Можете да извършите кухненския интериор по-разнообразен, в случай че купите маса и столове от разнообразни сбирки. Не се опасявайте да експериментирате.

7. Големи мебели

Големите дивани с огромни подлакътници към този момент не са на мода. Обикновените форми и модели са доста по-популярни през днешния ден. Когато избирате мебели, помнете едно просто предписание: колкото по-малка е стаята ви, толкоз по-малки би трябвало да са мебелите.

8. Детска стая в ярки цветове

Детската стая може да бъде и без ярки цветове. В такава стая въображението на детето може да се развие по-добре. Можете да разнообразите стаята с играчки, мебели и така нататък, не е нужно боята да е ярка.

9. Бетонът е прекомерно недодялан

Има хиляди способи да употребявате бетон в интериора си. Дори е доста съвременен. Неговото преимущество е, че е водоустойчив, тъй че можете да го употребявате и за банята.

10. Завеси

Ако не харесвате завеси и пердета, умерено можете да ги пропуснете. Дори дребните стаи наподобяват по-големи без завеси и пердета.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР