Всички сме се чувствали така - големи хора сме, а

...
Всички сме се чувствали така - големи хора сме, а
Коментари Харесай

Смях през сълзи: какво е чувството да бъдеш възрастен и отговорен човек

Всички сме се чувствали по този начин - огромни хора сме, а желая да сме дребни. Пораснали сме, а ние се желае още веднъж да станем дребни деца. Този синдром е доста прочут и от него страда огромна част от към този момент възрастното население на земята.

Отговорности, сметки, сериозен живот, работа, грижи - животът на огромните си има много проблеми, само че пък е и огромен ваучър и през днешния ден ще ви го потвърдим.

Припомнете си най-забавните постове на женени двойки в обществените мрежи

Примонете си най-забавните наставнически постове в обществените мрежи

Събрахме най-забавните статуси от обществените мрежи по тематиката за това какъв брой е гадно и незаслужено да бъдеш огромен. Те сигурно ще ви разсмеят и ще ви накарат да си кажете “И аз се усещам по този начин!”

"Да бъдеш огромен човек е като да играеш видеоигра, в която си пропуснал частта с обясненията и просто тичаш в близост без да знаеш какво правиш. "

"Какво значи да си възрастен: родителите ти не ти записват час при доктора, вместо това ти не си записваш и се молиш да не умреш. "

"Добрата вест е, че към този момент можем да си позволим да ядем сладолед за вечеря. Лошата е, че го вършим, тъй като сме депресирани. "

"Когато бях дребна желаех да бъда принцеса или космонавт. Сега просто желая работа, която да не ме кара да желая да умра. "

 Thinkstock

"99% от това да си възрастен, е да гледаш по какъв начин други възрастни се оправят с живота и да ги питаш за всичко. "

"Знаеш, че към този момент си огромен, когато родителите ти питат какво искаш за рождения си ден и на теб ти се желае просто да ти платят сметките. "

"Колкото по-голям стават, толкоз по-рано става “късно вечерта”. "

"Да си възрастен значи да търсиш решение на всичките си проблеми в Гугъл. "

"Забавно е по какъв начин като дребен желаех просто да порасна, а в този момент всичко, което желая да върша, е да лежа по лице на килима. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР