Всички сме притеснени от новите цени на газа.Очакваме нови задължения,

...
Всички сме притеснени от новите цени на газа.Очакваме нови задължения,
Коментари Харесай

Фандъкова: Призовавам всички граждани да пестят тока!

Всички сме обезпокоени от новите цени на газа.
Очакваме нови отговорности, които ще се натрупат от страна на Топлофикация-София. 330 млн. лева са отговорностите на Топлофикация единствено от разликите в цените.

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в ефира на Нова телевизия.
Ясно е, че не могат да се натоварват повече клиентите. Всеки от нас мисли какво ще прави тази зима. Трябва да търсим решението за цялата система през отоплителния сезон, сподели още тя.
По думите ѝ не ѝ се желае Топлофикация да минава на горене на мазут. „ Полагаме доста старания, с цел да подобрим чистотата на въздуха в столицата, също по този начин би трябвало да кажа, че няма и задоволително мазут. Топлофикация има запас от газ, това е като най-крайна мярка, само че се надявам да не се стига до там “, изясни още Фандъкова.

Тя изясни, че след уверенията, че има подсигурен газ, то София няма да остане на мрачно и студено.

„ Надявам се да не се стига до излизане в дървена почивка, тъй като ковида се отрази извънредно зле върху децата. Призовавам всички жители да пестят електрическа сила “, сподели кметът на София.

На въпрос дали може да се наложи режим на тока, тя съобщи, че в случай че няма проблеми с топлофикация и е обезпечен отоплителния сезон, то електрическата система ще издържи.

На 19 август

ще бъде осъществено първото от есенните класирания.

Строим 27 детски градини, знам, че това е най-важният въпрос за всяко семейство с дребни деца, сподели тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР