Всички сме потресени. Опитваме се малко да се отърсим от

...
Всички сме потресени. Опитваме се малко да се отърсим от
Коментари Харесай

Бившата тъща на Стефан Станев: Потресена съм, искам възмездие

Всички сме потресени. Опитваме се малко да се отърсим от случилото се. Това сподели пред Novini.bg Красимира Манчева, майка на някогашната брачна половинка на Стефан Станев, задържан за жестокото ликвидиране на студентката Виола Николова.

На младата жена са нанесени голям брой удари с железен стик и ножове. Причината за закононарушението е, че Станев подозирал приятелката си в невярност. Вчера Софийският градски съд го остави в ареста.

Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с дъщерята на Красимира Манчева – Благовеста, от която има дете. Манчева разкри, че той тормозел и по-малката й щерка Станислава. Изпращал й известия със полов подтекст, както и със закани за ликвидиране. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство. Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил обиден поради провалени срещи с дъщеричката си, по тази причина плашел някогашната си жена.

Всички преписки са в полицията, всички институции знаят. Аз чакам да има някаква реакция от тях. Не желая да върша никаква сензация от това. Единственото, което чакам, е да има отмъщение за този човек, съобщи още пред Novini.bg Красимира Манчева.

Много ми е мъчно да приказвам за този човек. Цялото ми семейство събра задоволително боязън и смут през годините обратно. Искам управляващите да си свършат работата, желая този човек да си получи заслуженото, акцентира някогашната тъща на Стефан Станев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР