"Всички сме наясно с работата, която е вършил г-н Цветанов

...
"Всички сме наясно с работата, която е вършил г-н Цветанов
Коментари Харесай

Мария Габриел с нови разкрития за бомба, която хвърли и оставката на Цветанов!

"Всички сме наясно с работата, която е правил господин Цветанов в партията. Затова благодарността е повече ясна. Трябва да отдадем заслуженото на всички в тази партия, на всичките ни структури, тъй като аз ги видях мобилизирани ". Това съобщи в ефира на Нова тв лидерът в листата на ГЕРБ за европейските избори Мария Габриел.

Припомняме, че през вчерашния ден тя разгласи след диалог с премиера Бойко Борисов, че ще остане еврокомисар, а нейното място ще заеме Лиляна Павлова.

Тя разясни, че до 31 октомври ще работи актуалната Еврокомисия. По думите ѝ има значими въпроси за решение и по тази причина не може България да остане без глас. След 31 октомври до избирането на новия ръководител на Европейска комисия и съставянето на новата Комисия, ще работи актуалната.
Към момента, заяви тя, не се е коментирало да бъде понижен съставът на еврокомисарите.

Мария Габриел съобщи, че все още среща доста огромно почитание измежду сътрудниците си и изрази вяра България да резервира позициите си да има комисар на един мощен сектор.

Има известно забавяне по процедурата на новия ръководител на Европейска комисия и не е ясно дали ще успее новата Комисия да се вмести в периода за избор, разкри още Габриел.

"Трябва доста работа, примирение и непрекъсната връзка с хората. Решението за Цветанов е ясно казано от страна на ръководителя. Хората простят един път, само че не доста пъти.

Имиджовият проблем ще продължава да намира своето положително развиване, доколкото всеки един съблюдава правила и е праволинеен във връзка с някои полезности.

Истината е, че след тази акция хората ни дадоха един страховит задатък на доверие. Предстои ни най-малко един месец доста сериозен разбор. Не бих могла да не помни ясните послания на хората на тези избори ", разяснява политикът от ГЕРБ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР