Всички сме наясно, че редовното правене на секс е полезно

...
Всички сме наясно, че редовното правене на секс е полезно
Коментари Харесай

За ползите от случайните сексуални връзки: Съществуват ли изобщо?

Всички сме наясно, че постоянното правене на секс е потребно за здравето и положителното ни въодушевление. Някои хора са на мнение, че инцидентните полови връзки водят до разногласия и тревога, а други ги кара да се провиснал и да се усещат добре.  



Кой е верният отговор? 

Няколко американски психолози са провели изследване, с цел да схванат въздействието на инцидентните връзки върху страстите на човек. 
Очакванията били за негативно влияние: тревога, липса на самочувствие, само че били сюрпризирани. 

Проучването се провело сред 371 студенти от двата пола, които имали опит в еднократните връзки - било то със инцидентен сътрудник, бивше гадже или другар. 



42% от участниците имали непрекъсната, сериозна връзка.

В продължение на седмици, доброволците попълвали дневници. Там трябвало да записват инцидентните си полови връзки и страстите, които са изпитвали по това време. Резултатите били позитивни. Те се чувствали добре и този вид връзка ги удовлетворявала и работила добре на самочувствието им. Случайната секс връзка не натоварва даже тези, които имали съществени връзки.



Неприятни страсти от този вид неангажираща връзка, изпитвали тези, които са не запомнили за защитните ограничения или са прекалили с алкохола. 
В последна сметка, удоволствието от инцидентния секс зависи от мотивацията ви. 

Може да се стигне до меланхолия, в случай че го вършиме за възмездие или да забравите за проблемите денем. Така, че бъдете деликатни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР