Всички сме мечтали да стегнем багажа си и да излетим

...
Всички сме мечтали да стегнем багажа си и да излетим
Коментари Харесай

Дават ви 30 хил. евро, за да заживеете в това приказно място

Всички сме мечтали да стегнем багажа си и да излетим за красива и слънчева дестинация, където да заживеем нехайно.

Представете си, в случай че можеше и да ви платят солидна сума, с цел да го извършите. Ами, допустимо е. Примамлива оферта предлага заселване в Италия.



Повечето хора няма да имат потребност от доста увещание, с цел да подхващат приключенската смяна.

Но има една измама - би трябвало да сте на избрана възраст, с цел да отговаряте на изискванията за схемата за приходи за интензивно престояване.



Ако сте под 40 години, тогава можете да получите солидна сума пари и да се преместите в Калабрия.

Регионът е прочут като „ пръста на крайници “ на Италия, защото се намира в острия завършек на полуострова с форма на ботуш.

Калабрия е осеяна с плажове като от картичките и спиращи дъха планини, на които да се отпуснете - с цялата хубост на крайбрежието на Амалфи, само че без хаоса.



Регионът приканва хората да се реалокират там като оферират тласък от 29,920 евро. Но, би трябвало да сте подготвени да извършите смяната в границите на единствено 90 дни.

Освен че сте под 40 години, би трябвало да имате и малко бизнес мозък.

Основната цел на общността е хората да вдъхнат нов живот на дребни обитаеми места в Калабрия и да дадат на локалната стопанска система по този начин нужния подтик.



Така че или ще би трябвало да стартирате нов бизнес, който ще е от изгода за жителите, или ще намерите позиция от работните места, които би трябвало да бъдат запълнени.

Има доста варианти за работа в заведения за хранене, хотели и магазини.

А тези, които се реалокират, могат да получат месечни вноски до 1,150 евро за интервал от три години.



Други могат да получат парите като еднократна сума, с цел да им оказват помощ да финансират стартирането на нов бизнес. Успешните претенденти ще живеят в села с към 2000 поданици.

Съветникът Джанлука Гало измисли концепцията, с цел да спре упадъка на тези дребни общини.



Той сподели: „ Искаме да срещнем търсенето на работни места с предлагането, по тази причина помолихме селата да ни кажат какъв вид експерти им липсват, с цел да привлекат съответни служащи. Имахме голям интерес от страна на селата и се надяваме, че в случай че тази първа скица проработи, има възможност да последват още през идващите години. “

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР