Всички сме изпитвали радостта от това да духнем свещичките на

...
Всички сме изпитвали радостта от това да духнем свещичките на
Коментари Харесай

Старица си пожела нещо необичайно за рождения ден и изуми всички

Всички сме изпитвали насладата от това да духнем свещичките на тортата за рождения си ден, а гостите да чакат да чуят какво сме си поискали.

Често си желаем повече благополучие, обич, дългоденствие и триумфи. Не подобен е казусът на стара британка, която изуми всичките си близки, а след това и интернет с признанието, че към този момент не ѝ се живее.

Куриозният случай е споделен в мрежата от 20-годишния внук на дамата. Той и всичките ѝ родственици чествали рождения ѝ ден, когато момчето решило да увековечи момента и да го показа в обществената мрежа ТикТок, написа GlasNews.bg.

Така виждаме по какъв начин старата жена стои на дивана, а изгасяйки свещичката, благо споделя: " Ще ми се да бях мъртва! ".

Някои от роднините ѝ остават безмълвни, други избухват в смях. Рожденичката обаче индиферентно стартира да хапва от кексчето си.

Шокираният ѝ внук разяснява: " Изобщо не чакахме нещо сходно ".

За броени часове фрагментите са гледани над 5 милиона пъти. Потребителите на мрежата не остават безпристрастни, някои споделят сходни истории със свои възрастни родственици, а други се възхищават на честността ѝ.

with @dailymail no way did daily mail just mention my video wtf
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР