Всички сме хора, но мъжете и жените са устроени различно.

...
Всички сме хора, но мъжете и жените са устроени различно.
Коментари Харесай

Какво трябва да похапват мъжете през зимата

Всички сме хора, само че мъжете и дамите са устроени друго. Двата пола имат типични усети и се нуждаят от специфични храни, с цел да се усещат здрави и в разположение на духа и тялото. Знаем, мъжете се нуждаят от повече протеини и мазнини, с цел да бъдат по-силни, дейни и да понижават визитата при лекари. 

Foodpanda подбра най-подходящите храни за мощния пол през зимния сезон. Изброените храни може да ви предпазят от високо кръвно налягане, инсулт, висок холестерол и сърдечни болести. Те са следните:

1. Дива сьомга.  Всички омега 3 мастни киселини оказват помощ за понижаване на триглицеридите и защищават от сърдечно-съдови болести.

2. Бобови растения. Те са свободни от нездравословни мазнини и понижават нездравословния холестерол в кръвта.

3. Гъби . Съдържат малко калории и са добър източник на калий - вещество, което може да помогне за понижаване на кръвното налягане и компенсиране на отрицателните резултати от непотребния натрий.

4. Картофи - също доста добър източник на калий, който усъвършенства кръвообръщението и поддържа притока кръв. Те покачват либидото.

5. Яйца. Само едно яйце дневно е задоволително, поради наличието на 15% рибофлавин. Едно от веществата, които преобразуват храната в сила.

6. Извара . Живите култури в нея оказват помощ за абсорбирането на всички хранителни субстанции, от които се нуждаем.

7. Месо . Свинското нежно месо всъщност въобще не е толкоз нездравословно, колкото лекарите обясняваха до неотдавна. Веднъж седмично е потребно да го консумираме.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР