Всички сме хора и всички грешим, но някои грешки са

...
Всички сме хора и всички грешим, но някои грешки са
Коментари Харесай

Сърцето ми спря: Арнолд Шварценегер проговори за момента, в който казва на жена си, че има дете от икономката

Всички сме хора и всички бъркаме, само че някои неточности са по-големи от други, защото нараняват хората, които обичаме. Холивудската легенда Арнолд Шварценегер доста добре знае това, защото животът му се прекатурна на 180 градуса след една такава неточност. 

През 2011 година Шварценегер призна обществено, че има дете от икономката на фамилията, Милдред Баена, докато към момента беше женен за журналистката Мария Шрайвър. Извънбрачното дете, Джоузеф Баена, беше на към 10 години, когато артистът най-сетне се престраши да каже на брачната половинка си Мария какво се е случило.

Сега Арнолд разкрива по какъв начин тъкмо е споделил на Мария за тайното дете и по какъв начин е реагирала тя на това шокиращо самопризнание, предават от уеб страницата Just Jared. 

 е Getty

В своя документален сериал, който следва да излезе на 7-ми юни в платформата Netflix, Арнолд споделя: „ Мария и аз ходехме на консултация един път седмично и в една от сесиите съветникът сподели: „ Мисля, че през днешния ден Мария желае да бъде доста съответна за нещо. Тя желае да знае дали ти си бащата на Джоузеф. “ И аз бях като… Мисля, че сърцето ми спря и тогава споделих истината. “

Актьорът си напомня още точните си думи към брачната половинка му в този миг: „ Да, Мария, Джоузеф е мой наследник. “ Тя беше съкрушена от това. Имах спекулация през 96-та. В началото в действителност не знаех. Тъкмо бях почнал да чувствам, че колкото повече растеше, толкоз по-очевидно ставаше и по това време в действителност беше единствено въпрос на това да го премълча ли. Как пазиш това в загадка? “

Извънбрачният наследник на Арнолд,  Джоузеф или просто Джо, е роден на 2 октомври 1997 година, единствено няколко дни откакто Шрайвър ражда четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Щварценегер прибавя в документалния сериал, че се усеща „ насилствено " да говори на тази тематика, тъй като всякога, когато го направи, отваря старите рани отново . „ Мисля, че предизвиках задоволително болежка на фамилията си поради грешката си. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всеки. "

" Ще би трябвало да пребивавам с това до края на живота си “ – казва той – „ Хората ще запомнят моите триумфи и ще запомнят моите провали. Това е огромен неуспех. Имах неуспехи в предишното в кариерата си, само че това е напълно друга игра, измерение на неуспеха. ”

 ф Getty

Шварценегер сподели също, че извънбрачният му наследник Джо Баена е „ приказен мъж “, който го „  кара да се гордее “ . „ Беше неверно това, което направих. Но не желая да накарам Джоузеф да усеща, че не е добре пристигнал в този свят - тъй като той е доста добре пристигнал в този свят. Обичам го и той се оказа невероятен млад мъж “, безапелационен е Арнолд. 

В края на предишния месец една поява на Арнолд и децата му на аления килим даде ясна визия за особения климат на връзките в фамилията на артиста, подбуден от прословутата му спекулация през 90-те.  Шварценегер беше на премиерата на новия си проект по Netflix, “Fubar “, в компанията на своите деца. Докато суперзвездата позира с дъщерите си Кристина, на 31, и Катрин, на 33 - дружно със брачна половинка на Катрин, Крис Прат, извънбрачният му наследник Джо мина по аления килим самичък и беше изцяло пренебрегнат.

 g Getty

Сложните връзки сред наследниците на Шверценегер  не останаха незабелязани от медиите, след като 25-годишният Джо Баена , който е разпален бодибилдър тъкмо като Шварценегер -  разгласява своя фотография от премиерата в обществените мрежи, написвайки какъв брой се гордее с татко си.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се разделиха през 2011 година, незабавно откакто аферата на артиста стана обществено притежание, като двамата финализираха развода си през 2021 г. След мъчителната раздяла  Мария Шрайвър реши да потърси нравствен мир и поддръжка в манастир.

От някогашната си брачна половинка Мария Шрайвър, която е племенница на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, Арнолд има четири деца : Катрин и Кристина, както и Патрик, на 29, и Кристофър, на 25. 

 g Getty

В документалния филм от три епизода, посветен на живота му, Шварценегер споделя за някогашната си брачна половинка: „ Няма нищо по-важно от това да имаш добър сътрудник до себе си и всяка стъпка от пътя Мария беше такава. Имаме в действителност страхотни връзки. На всеки специфичен ден всички сме дружно като семейство. Но не е същото, както когато всички бяхме дружно под един покрив като семейство. Това към този момент не е по този начин. ”

Той добави, че е „ доста благополучен “, че с Мария са „ успели да отгледат децата в действителност добре “ по време на „ тази тъжна история “.
 Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР