Всички сме го правили. Крием снимките си във Facebook, поради

...
Всички сме го правили. Крием снимките си във Facebook, поради
Коментари Харесай

Ето как да видите скритите снимки на приятелите си във Фейсбук

Всички сме го правили. Крием фотосите си във Фейсбук, заради една или друга причина. Но тези фотоси могат да бъдат забелязани! Ето по какъв начин става това

Facebook „ Graph Search “ дава опция съвсем на всеки, даже да не е ваш другар, да се „ промъкне скрито “ и да прегледа изображенията, които вие по този начин ревниво криете. С простичко изписване в търсачката: „ фотоси на “ и името на индивида, който желаете да намерите, можете да видите всяко маркирано изображение.

Ако не сте другари с лицето, което търсите, ще видите самоизображения, които са обществено споделени или са били маркирани с общ другар или другар на другар. Ще видите всички налични изображения, в това число такива, които не са скрити от техния дневник. Как да запазите вашите фотоси скрити Ако желаете да запазите вашите фотоси скрити, би трябвало просто да премахнете тага. Така изображенията не могат да бъдат открити от външни лица. Можете да регулирате настройките за дискретност на „ Дневник и маркиране “, тъй че, когато отбележите ваш другар, фотографията ще бъде предпазена. Това ще отстрани всички сложени етикети от фотосите ви.

Източник; themainline.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР