Всички сме чували за термина стара душа“ и има най-различни

...
Всички сме чували за термина стара душа“ и има най-различни
Коментари Харесай

7 признака, по които се познава, че носите СТАРА душа

Всички сме чували за термина „ остаряла душа “ и има най-различни теории за това какво тъкмо значи и каква е задачата на земята на тези хора. Най-вероятно тези души са имали незавършени задания в предишния си живот и се връщат, с цел да ги завършат. Друга допустима обстановка е, че този човек би трябвало да се отдели от нещо значимо, което към момента е на земята. И последно – евентуално тази душа към момента не е научила скъп урок и се връща още веднъж, с цел да премине през него. Ако желаете да разберете или се съмнявате, че вие носите остаряла душа, ето няколко признака, по които можете да познаете:

Понякога ви се коства, че сънувате, само че това е действителността

Изпадали ли сте в положения, в които ви се коства, че протичащото се към вас просто не е действително, коства ви се една заблуда – в случай че ви се случва и то постоянно, най-вероятно сте остаряла душа. Това е по този начин, тъй като откакто сте минали няколко живота, вие знаете, че светът е една огромна заблуда.

Привличат ви неща, свързани с духовността

Ако сте любознателни и напълно неумишлено постоянно се спирате на теории, загадки и обстоятелства, свързани с духовните начала, прераждания, оттатъшен свят и така нататък, то това е още един симптом, който може да сочи, че сте остаряла душа. 
Защо вашата ДУША е избрала ТОЗИ живот, с цел да се прероди
Според специалистите по езотерика и биоенергия ние, хората, сме способни да избираме къде да се родим и каква да е нашата орис. Има някол...
Прочети повече
По-мъдри сте от връстниците си

Това се вижда още в ранна детска възраст, държанието ви в никакъв случай не е толкоз детинско и постоянно проявявате повече мъдрост от връстниците си. Може да установите това и от обстоятелството, че старите души обичат да прекарват времето си с по-възрастни от тях хора.

Имате взор отвън рамките

Не сте фенове на спазването на разнообразни фамилни канони и обичаи, полезности и така нататък Имате личен светоглед, даже постоянно доста хора се допитват до вас за препоръки при проблеми от най-различно естество. Вие сте положителни съветници, тъй като сте минали през доста в предходните си животи и сте натрупали опит и знание.

Асцендентът или някоя от планетите ви е в знака на Козирога
7 знака, които подсказват, че не тялото, а душата ви е изтощена
Случвало ли ви се е да желаете да се махнете далеко от всеки и от всичко? Най-вероятния отговор е да. И няма по какъв начин да е иначе. Всеки ч...
Прочети повече
Това също може да се одобри като знак, защото Козирогът се ръководи от планетата Сатурн – остарелият Бог на времето.

Сънищата ви се повтарят постоянно

Ако постоянно сънувате да вземем за пример едни и същи хора или места, които в никакъв случай не сте виждали и посещавали, може би някои остарели мемоари от предходните ви животи се пробват да се появят в съня ви. Това е следващ знак, че носите остаряла душа.

Не се влияете от новостите и трендовете

Старите души не се интересуват от новостите и стилните трендове, които навлизат в сегашното. За тях това са познати модели по сходство на тези от предишните им животи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР