Всички сме чували истории за деца отгледани от диви животни.

...
Всички сме чували истории за деца отгледани от диви животни.
Коментари Харесай

Пет от най-шокиращите случая на деца отгледани от диви животни

Всички сме чували истории за деца отгледани от диви животни. Макар, че може да звучи като огромна небивалица, в действителност има някои действителни случаи на деца, отгледани от маймуни, вълци и даже птици!

1. Марина Чапман

Историята на Марина закупи публичен интерес, откакто беше оповестена нейната автобиография „ Момичето без име “. Тя споделя, че била отвлечена, а по-късно похитителите и я оставили в гората.

Мислила, че ще почине, до момента в който не видяла група маймуни. Тя видяла вяра, тъй като маймуните се държали сходно на индивида. Тези маймуни и помогнали да оцелее, до момента в който не била открита, пет години по-късно.

Според отчета на The Guardian, животът на Марина в гората не бил елементарен. Но в този момент тя има лично семейство – брачен партньор и две дъщери.

2. Оксана Малая

Родителите на Оксана били алкохолици които не и обръщали никакво внимание. Когато била на три, я оставили на открито на студа. За да избави живота си, тя се осмелила да се приближи до глутница кучета, с цел да се стопли, измежду тях Оксана се чувствала в сигурност.

Когато е намерена през 1991 година, тя към този момент била изгубила множеството си човешки черти и имала доста обноски и държания на кучетата. Ходила на четири крайници, лаела, подушвала храната си преди да я изяде.

Чрез интензивна терапия тя съумява да научи някои съществени човешки умения като вървене в изправено състояние и това да приказва. Сега тя работи в животновъдна плантация в Одеса.

3. Йоан Сесуня

Йоан е друга жертва на фамилно принуждение и безхаберие на родители към детето си. Когато бил на три, той избягал от вкъщи си, откакто татко му умъртвил майка му. Той намира разтуха в джунглата при маймуните до три годишна възраст, когато бил открит. Освен, че бил приел маниерите на маймуните,   той страдал от тежка чревна зараза.

Сега, Йоан е артист. Той станал част от 20-членния детски хор Pearl of Africa.

4. детето Х

Майката на детето Х била психологично болна. Мислела за личния си наследник, като че ли той е един от многото и домашни любимци. Въпреки че, 7-годишно момче в никакъв случай не е било физически измъчвано, майка му в никакъв случай не е разговаряла с него. Вместо това той постоянно бил оставян самичък, единствено с птиците.

През 2008 година, е открит и откаран в психиатрична клиника. Той не можел да приказва – просто пищял като птица и махал с ръце и крайници.

До през днешния ден лекарите към момента се пробват да го оправдават.

5. Камала и Амала

Случаят с тези сестри, които били на 8 години едната и на 18 месеца другата, събра вниманието на обществеността през 20-те години. Те са открити в гора в Индия, отглеждани от вълк.

Те са били деформирани физически – погрешно завършени челюсти и къси крака. Очите им блестели в тъмнината като кучешки и ходели на четири крайници. Те показали неприязън към хората, които се пробвали да се приближат до тях. Съответно като знаем по какъв начин са живели е ясно, че са се хранели единствено със сурово месо.

За страдание по-малкото дете Амала умряла година след откриването и. Камала оцелява през идващите 17 години и съумява да научи някои човешки черти като вървене в изправено състояние и изговаряне на някои думи.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР