Всички сме чували, че звуците (разбирайте страстното пъшкане) по време

...
Всички сме чували, че звуците (разбирайте страстното пъшкане) по време
Коментари Харесай

Какво означават звуците по време на секс и нужни ли са те

Всички сме чували, че звуците (разбирайте буйното пъшкане) по време на секс са гаранция, че се усещаме прелестно в този по този начин съкровен миг. И че с тяхна помощ можем да възбудим още повече колегата и да му вдъхнем ударна доза самочувствие. Е, това не всеки път е по този начин. Но какво не знаете за тях и нужни ли са ни те, когато не ни идва от вътрешната страна да го вършим? Научете в идващите редове:
Съвсем естествено е да стартираме да издаваме звуци, когато ситуацията излезе отвън надзор. Когато ни е изключително хубаво и несъзнателно го демонстрираме посредством стенанията си. Често това се случва безусловно несъзнателно. Сега. Много дами го вършат даже и когато са в безспорен надзор над тялото си, единствено с цел да погалят егото на колегата. Истината е обаче, че това постоянно се усеща от другата страна и има противоположен резултат. Разбира се, в случай че ви е хубаво и одобрявате това, което той прави за вас - издавайте звуци на утвърждение, само че не се увличайте. Няма потребност да бъдете като актрисите от филмите за възрастни. Друг доста добър способ е просто да употребявате думи, с които да споделите на колегата, че това, което прави, ви кара да се чувствате ужасно.
А при положение, че не можете да дешифрирате дали вашият човек издава звуци на задоволство, или на нещо по-различно, просто го попитайте по какъв начин се усеща и дали му харесва това, което се случва. Но в случай че се срамувате, просто наблюдавайте езика на тялото му, той в никакъв случай не лъже.
И, девойки, не забравяйте. Ако обичате да се наслаждавате на секса безмълвно, в това няма нищо неприятно. Но в случай че ви е доста, доста хубаво, не се срамувайте да го извикате на глас - това несъмнено ще направи секса още по-страстен!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР