Всички сме чували, че серумът е онова така необходимо и

...
Всички сме чували, че серумът е онова така необходимо и
Коментари Харесай

MIXA Hyalurogel серум: 80% от вас продължат да го използват и след първата употреба

Всички сме чували, че серумът е това по този начин належащо и търсе избавление за кожата през зимата. Но по какъв начин да открием точно този артикул, който по едно и също време да е бранител на сензитивната кожа, само че и да съчетава в себе си отлични хидратиращи свойства, изключително за онази най-деликатна и сензитивна зона - околоочния силует.

Тайната на новия серум се крие във обстоятелството, че той обезпечава непрекъсната хидратация за цели 24 часа, задържайки я там, където й е мястото - в кожата.  



Съдържащата се в него висока централизация на 5% ниацинамид и пантенол успокояват кожата и понижават възприятието на дискомфорт и обтягане. В резултат кожата е по-мека, наподобява очевидно по-здрава, размерът във фините линии е възвърнат, а типът й е в пъти по-сияен. 

Преди няколко седмици ви изненадахме, давайки ви, които след регистрация да получат изцяло гратис новия  (пълноразмерен размер), с цел да го тестват и да се убедят в неговата успеваемост и прелестни резултати. След това всяка една от вас получи продукта за тестов интервал, след който трябваше да попълни къс въпросник и да даде своето мнение за това по какъв начин се е отразила използването на продукта върху кожата й. И ето, че най-сетне е време да разберем дали изпълнихме задачата си, давайки ви думата си за неговата висока успеваемост.

В онлайн анкетата ни присъединяване взеха 92 дами на възраст сред 20 и 50 години, с разнообразни видове (от естествена, през мазна и комбинирана, до суха) и сензитивност на кожата. Те споделиха своето мение след 2-седмична приложимост на серума. По-голямата част от дамите в никакъв случай до момента не бяха употребили артикули на , само че се бяха доверили на рекомендацията на близка или другарка за избора на серум в грижата за кожата си. Никак не се изненадахме от обстоятелството, че с изключение на с приятната формула и мирис, е доставил по този начин нужната хидратация на кожата на тестващите дами, които регистрират като позитивна страна и сияйността на кожата им след потреблението му. Те несъмнено биха предложили серума и 80% от тях декларират, че ще продължат да използват MIXA Hyalurogel серум и след първата му приложимост. 

Консистенцията и скоростта на попиване от кожата, ненатрапчивият мирис на продукта, чувството за успокоена, хидратирана и по-мека кожа и неговата изгодност са главните неща, които са оставили най-силно и прелестно усещане у по-голямата част от дамите. Всички те единомислещо го дефинират като съвършена стъпка преди нанасянето на последващите артикули в ежедневната си рутина, като не пропущат да упоменат и удобството и прецизността при нанасяне, чрез неговата помпичка. 

Серумът се предлага на цена от малко над 20 лева, което го прави доста по-евтин от останалите артикули в тази категория, само че въпреки всичко, когато приказваме за грижа за кожата - значимо е качеството, не цената.

Като край можем да заключим, че  определено се подрежда измежду доста положителните и с отлични качества серуми и надяваме се скоро и измежду най-използваните от дамите артикули в ежедневната им рутина. Препоръчваме ви с две ръце да го пробвате, в случай че към момента не сте!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР