Всички сме чели за диви и откачени истории, които се

...
Всички сме чели за диви и откачени истории, които се
Коментари Харесай

Песента на Guns N’ Roses, в която може да се чуе как Аксел Роуз прави секс

Всички сме чели за диви и откачени истории, които се случват на изпълнителите по време на концерт или в студиото, до момента в който записват някой албум. А в случай че приказваме за метъл реализатори или банди, то тогава историите са даже още по-шантави и луди.

Точно като тази за една от песните на Guns N`Roses, за която се твърди, че съдържа полови звуци от невярност с Аксел Роуз. Въпросното парче е " Rocket Queen " от хитовия дебютен албум на рок легендите Appetite for Destruction от 1987 година

Тогава 19-годишната Адриана Смит, близка до групата фенка, стриптизьорка и гадже на барабаниста Стивън Адлър, открива, че Адлър ѝ изневерява. Бясна и решена да си отмъсти, тя отива в студиото, където вокалистът Аксел Роуз записва спомагателни вокали за " Rocket Queen ". Той толкоз доста желае да улови достоверни полови звуци, че взема решение да ги възпроизведе с Адлър.

Двамата вършат секс и записват към 30 минути от акта с вокалните микрофони в близост, което е доказано от няколко инженери в студиото и може да бъде чуто някъде след втората минута на песента.
 Аксел Роуз от Guns N' Roses с обвинявания за полово принуждение и побой
Аксел Роуз от Guns N` Roses - още веднъж упрекнат за полов принудител и хулиган

Какви са обвиняванията към музиканта

" Аксел искаше малко нецензурен звуци в " Rocket Queen ", тъй че той докара това момиче и те вършиха секс в студиото. Накрая записахме към 30 минути полови шумове ", споделя звуковия инженер Стив Томпсън.

Адриана Смит се съгласява да направи това " поради бандата и против бутилка Jack Daniel`s ", само че не след дълго се разкайва. Смята се, че години по-късно стартира да търси избавление от виновността и срама в алкохола и опиатите.
 Black Sabbath, Asking Alexandria, Slipknot - три от най-откачените истории на метъл банди по време на турне
3 от най-откачените истории на метъл банди

Шеметни години по време на турнета

Говори се, че Аксел е правил сходни опити и различен път, само че това е единственият доказан случай от няколко източника, написа Vintage Heavy Metal.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР