Всички сме били свидетели на скандали между двойки. Ние самите

...
Всички сме били свидетели на скандали между двойки. Ние самите
Коментари Харесай

Глупавите неща, за които се карат всички двойки

Всички сме били очевидци на кавги сред двойки. Ние самите също сме били част от такива. Това е неприятно прекарване, което може да навреди на връзките и даже да скапе една връзка. И до момента в който има съществени неща, за които разногласието е нужда, то по-голямата част от свадите сред двойките са свързани с неща, които на пръв взор са цялостна нелепост.

1. Кой командва - Обикновено мъжете си мислят, че това са те, само че никоя жена не е подготвена да се съгласи с това и да се помири. Всъщност всяка една жена най-малко един път във връзката си потвърждава на мъжа до себе си, че не той е този, който дефинира разпоредбите.
2. Как се слага тоалетната хартия - Толкова глупава причина, нали? Но има много двойки, които спорят на тази тематика. Е, ние направихме изследване и ще ви помогнем да спрете да се карате най-малко за тоалетната хартия. Според патента заложен на поставката за тоалетна хартия е вярно хартията да виси от предната част на рулото.
3. Музиката в колата - Обзалагаме се, че най-малко един път сте спорили с половинката си на тази тематика. Това е неизбежно, изключително в случай че слушате изцяло разнообразни стилове музика. Тогава свадите на тази тематика сигурно са много постоянно срещано събитие.
4. Кой да изгаси лампата - Това е спор, подбуден само и единствено от мързел, само че сме сигурни, че ви се е случвало. Кой да изгаси лампата преди лягане да вземем за пример. И двамата ви мързи, само че въпреки всичко единия би трябвало да направи компромис и да стане от леглото. Обикновено инатът споделя думата си и тук.
5. Сънувана невярност - Нормално е сходен сън да не се хареса на половинката ви, само че сигурно не може да бъде причина за спор или скандал. Този скандал е подбуден от ревнивост, само че въпреки всичко това е просто сън, който няма нищо общо с действителността. Вие карали ли сте се за сходно нещо? Това е в действителност глупава причина, за която много огромна част от двойките са се карали.
6. Нещо изразходено - Случвало ли ви се е да ви подразни обстоятелството, че половинката ви е изразходила нещо и не го е заменила с ново? Примери за това доста: тоалетната хартия, паста за зъби, обичаното ви бурканче с шоколад. Всъщност това е в действителност малко неприятно. Доста двойки споделят, че се карат за изразходвана тоалетна хартия.
7. Къде ще ядете - Случвало ли ви се е с часове да не можете да прецените какво да хапнете или пък да спорите в кой ресторант да отидете? Вие желаете едно, половинката ви желае нещо напълно друго и много мъчно стигате до консенсус. Не се учудваме, че ви се е случвало. Споровете, свързани с тази причина са едни от най-често срещаните.
8. Какво да гледате - Тук ситуацията е съвсем същото като с музиката в колата. Когато тв приемникът е един или пък просто желаете да сте в една стая, избирането на канал е в действителност мъчно. Нормално е мъжът да желае да гледа мач, а дамата обичаното и фешън предаване. И двамата обаче не желаете да гледате канала, който другият желае.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР