Всички служители на ОД МВР Враца са ангажирани в работата

...
Всички служители на ОД МВР Враца са ангажирани в работата
Коментари Харесай

МВР-Враца с важна информация във връзка с предстоящите избори

Всички чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи Враца са ангажирани в работата по застраховане на публичния ред и съблюдаване на законодателството в часовете преди парламентарните изборите, оповестиха от полицията. През миналата седмица бяха извършени профилирани интервенции във всички общини в региона. Акциите са с съществена цел попречване и откриване на закононарушения срещу политическите права на жителите, и се организират взаимно със сили ЗУ “Жандармерия “. Извършени са инспекции на адреси на лица от престъпен контингент, инспекции по подадени сигнали за нарушение на изборното законодателство. Служителите на Министерство на вътрешните работи по места, както и основаните мобилни оперативни групи посещават всеки сигнал, като цялата информация и събраните материали по съответен сигнал се рапортуват на прокуратурата. До момента са отработени десетки сигнали на територията на цялата област.
Сектор „ Български документи за идентичност “ при ОД Министерство на вътрешните работи Враца ще спомага на жителите, които не имат годни документи за идентичност, да упражнят правото си на глас деня на изборите. При неспособност да бъде издадена нова персонална карта, жителите могат да изискат издаване на уверение за гласоподаване.
Работното време на бранш „ Български документи за идентичност “:
- 10 юли: от 8.30 до 17.30 часа
- 11 юли: от 8.30 до 19.30 часа

До 12 юли, в Министерство на вътрешните работи ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112. На нея, както и на e-mail, жителите могат да оповестяват за видяни от техния или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР