Всички сили са мобилизирани. Мафията е готова да се върне

...
Всички сили са мобилизирани. Мафията е готова да се върне
Коментари Харесай

„Българско лято“: Връща ли се мафията? 

Всички сили са мобилизирани.

Мафията е подготвена да се върне във властта по всевъзможен метод – през задния вход, през странична малка врата, в случай че ще и през покрива.

Защо бе нужна среща сред ГЕРБ и Продължаваме промяната? Защо борците против мафията седнаха на една маса с мафията? „ Има няколко индивида от нашата партия, които жадуват за власт и постове “, показа тези дни Александър Дунчев от Продължаваме промяната.

Такива сигурно има и в Демократична България. Христо Иванов рисува вид, при който се основава „ коалиция на компромиса “, която „ почива на някаква форма на колаборация с ГЕРБ “. Г-н Иванов вижда конструктивност в диалозите на Политическа партия с ГЕРБ. Той вижда усмиряване на тона, вижда разговор и е удовлетворен от това. Той към този момент бе един път в кабинет на Бойко Борисов като вицепремиер.

Въпросът е не виждат ли десните партии огромната заплаха? Как с сходна „ конструктивност “ освен легитимират осъщественото от ГЕРБ, само че и отварят врата, през която някогашните ръководещи могат да се намърдат още веднъж във властта?

Тук идва и казусът за хората, които желаят правдивост – даже и да не заемат множеството значими постове в ръководството, за ГЕРБ това в действителност не е необикновен проблем. Условие номер 1 в договарянията за тях е индулгенция за кюлчетата и чекмеджетата.

 ‼️ Неслучайно през предходната седмица Борисов напусна зайчарника в Банкя, където страхът го държеше много дълго време. Може би към този момент е договорил индулгенцията си? И белким в действителност това е допустима цена за някаква нова изродена властова колаборация? Не, не е! И всички българи, които виждаме в какво трансфораха страната в продължение на 12 годишно монолитно ръководство от Банкя (1-ва в Европейски Съюз по: беднотия, смъртност, ниски приходи и престъпност), просто не би трябвало да го позволяваме!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР