Всички си мислят, че бракът между Уилям и Кейт е

...
Всички си мислят, че бракът между Уилям и Кейт е
Коментари Харесай

Всичко Е Само Фасада! Изтече Истината За Тайния Живот На Кейт И Уилям! Шок Снимки, Убиват За Тези Разкрития!

Всички си мислят, че бракът сред Уилям и Кейт е една приказка в действителния живот - те са скромни и положителни, образец за всички. Е, става известно, че надалеч не е. Зад лъскавата фасада, която се демонстрира пред обществото се крие нещо гнило и зло.

Нека си напомним някои обстоятелства. Преди да се оженят, Кейт и Уилям са имали 8 годишна връзка и са късали най-малко десетина пъти. В няколко от случаите със скандал пред многочислените папараци.

Приятелите на Уилям я назовават „ опитното зайче “ и „ общата “. Самата прилежна принцеса имала много бурни студентски години, пренаситени с алкохол, дрога и мимолетни афери, предава WNDR.

Най-накрая фамилиите им ги убеждават съвсем принудително, че те би трябвало да се вземат, и те го вършат на 29 април, 2011. Тази дата е доста специфична. На нея се навършват тъкмо 66 години сватбата не на какъв да е, а на Адолф Хитлер и Ева Браун .

Камбаните бият, сватбата протича като приказка. Но в случай че се вгледате деликатно, виждате едно момиченце с много ядосано, дори злокобно изражение. Тя не инцидентно е толкоз покрай тях:



Това е дъщеричката на Лейди Роуз Астор – кръщелницата на Уилям.



Според известният създател Фриц Спрингмайер, Астор са една от 13-те демонски династии, който са натрупали невъобразимо благосъстояние през вековете посредством търговия с опиат и плебеи.

Смята се, че те са доста по-могъщи от самото кралско семейство, и те са скритите кукловоди, на които кралското семейство се регистрира.



Злото, което постоянно участва незабележимо, като ядосаното момиченце, което някой ден ще управлява света.

Друг забавен воин, който може да бъде видян измежду височайшите особи е чичото на Кейт - Гари Голдсмит.



Според редица разкрития на английските таблоиди през годините, изводът е един. Чичо Гари е една същинска свиня! Живее като истински актуален Калигула в обкръжението на дрога и леки дами.

Тук виждаме по какъв начин Гари шмърка по времето на сватбената гала, а неговата дама е елитна компаньонка, която не стопира да пие хапчета през цялата гала:



Гари живее в разгулния остров Ибиза в имение за 10 милиона паунда:



Това е един дворец на удоволствието и разврата. Кейт и Уилям са чести посетители там и съгласно слуховете се включват с цялостна мощ гуляите на чичо си!

Били снабдявани с опиати по няколко пъти не ден, изчезвали в имението безусловно за седмици. Според очевидци до момента в който протичали тези купони им водели с микробуси нови партиди с „ девойки и момчета “ през няколко часа.

Но това е единствено върхът на айсберга. Разкритията, които гръмнаха от вътрешния кръг в Бъкингам са още доста, и са все по-смущаващи. Очаквайте ги първо в BRADVA.BG.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР