Всички си мислим, че презервативът става само за едно единствено

...
Всички си мислим, че презервативът става само за едно единствено
Коментари Харесай

Неподозираните употреби на презерватива в домакинството

Всички си мислим, че презервативът става единствено за едно само нещо. Да, това е главната му цел, само че също по този начин има и други неподозирани използва и в идващите редове ще ви срещнем точно с тях.

Съхранение на плодове

Ако желаете да запазите плодовете или зеленчуците си по-дълго време свежи, то ги облечете с презерватив. Така ще ги изолирате от заобикалящата ги среда, тъй като ще създадете вакуумно пространство. Няма да има достъп до въздух и влага, затова няма да има и развой на изгниване и повреждане.

Правене на леден компрес

Напълнете презерватива с вода и алкохол за разтрива в съответствие 3:1. Поставете го във фризера и го оставете да се замрази. Следващият път при навяхване, ще имате идеалният компрес, който да заеме формата на крайника, който сте навехнали. Така ще избегнете чуденето в какво да увиете леда или по какъв начин да го закрепите за мястото на болежка. Просто поставете презерватива и си починете, до момента в който ледът прави своята работа.

Водоустойчив калъф против вода

Е, това сигурно не е най-хубавият и приветлив калъф, само че в случай че би трябвало да работите покрай вода, сигурно е по-добре от нищо. Така можете да предпазите даден предмет от пръските, които могат да му навредят. След като приключите, просто го извадете и почистете.
Защо шведска певица постави презерватив на крайници си?
Младата шведска певица Зара Ларшон провокира възторг в родината си, като пусна в Инстаграм фотография, на която протестно е поставила презерва...
Прочети повече
За лъскане на обувки

Случвало ли ви се е тъкмо, когато би трябвало да излизате, да видите, че обувките ви не са в подобаващия тип? Е, в такива моменти сигурно желаеме да имаме нещо универсално, с което да ги излъскаме. Тук още веднъж идва презерватива на помощ. Латексът в него го прави извънредно елементарен за излъскване. Просто търкайте, до момента в който не получите идеалния искра.

За къмпинг или барбекю навън

Ако всеки пък като отидете на къмпинг или пък просто се пробвате да извършите барбекю, само че нямате с какво да запалите огъня, то е време да употребявате презерватива. Той леснозапалим и с негова помощ ще можете да извършите избухлив огън, на който да опечете това, което желаете или пък просто да се стоплите.

Стрес топка
Създават суперздрави презервативи от графен
Презервативите повече в никакъв случай няма да се късат. Това ни дават обещание откриватели от Манчестър, които възнамеряват създаването и стартирането в п...
Прочети повече
Нужно е единствено да напълните презерватива с брашно или ориз. След това го завържете и имате универсална стрес топка. Стискайте я няколко пъти и по този метод облекчете напрежението, което сте натрупали.

Отварачка за буркани

На всеки човек му се е случвало да не може да отвори буркан и да го удря в плота на мивката. Това прави процеса много по-труден и даже рисков. Вместо да се мъчите, просто сложете презерватив на капачката и отворете буркана с лекост.

Водоустойчив бинт

Повечето лепенки и бинтове, когато ги намокрите с вода стават изцяло безполезни. За да запазите раната суха, то вземете презерватив, отрежете края му и го нахлузете върху раната.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР