Всички си мислим, че жените са тези, които непрекъснато мислят

...
Всички си мислим, че жените са тези, които непрекъснато мислят
Коментари Харесай

7 неща, за които мъжете се притесняват в спалнята

Всички си мислим, че дамите са тези, които непрестанно мислят за фигурата си, за това по какъв начин се оправят и какво си мисли мъжът до тях.
Истината е, че и мъжете си имат своите терзания, които обаче рядко споделят с дамите. Не всичко е обвързвано със секса, ето какво имаме поради:
 Най-честните и надеждни мъже са тази зодия Най-честните и надеждни мъже са тази зодия
Не е загадка, че не всички мъже са надеждни. Астролозите показаха пет зодии, на които може да се има вяра и от които можете да очаквате чест...
1. Предишните сътрудници на дамата
Мъжете доста мислят за предходния опит, който има една жена. За тях колкото по-малко опит имат, толкоз по-добре, тъй като в противоположен случай – добре знаят, че дамите ги съпоставят с предходните си половинки. А всеки мъж желае да бъде най-хубавият и най-ценният сътрудник във всяко едно отношение, по тази причина и терзанията от време на време не са дребни.
2. Ще имат ли деца елементарно?
Колкото и да не ви се има вяра, мъжете постоянно си мислят, че може да има проблем с тях, когато пробват дълго време да имат бебе с партньорката си. Те добре знаят, че от време на време зачеването изисква време, само че мисълта им, че казусът може да е в тях, постоянно се отразява и на представянето им в спалнята.
3. Хъркането
 60% от омъжените британци не са удовлетворени от половия си живот 60% от омъжените британци не са удовлетворени от половия си живот
Дали учените няма скоро да потвърдят мита, че омъжените двойки имат проблеми в леглото? Проучване демонстрира, че 50% от дамите и 70% от м...
Да! Може да ви звучи комично, само че на мъжете по никакъв начин не им е прелестно, когато дамата до тях се оплаква, че през нощта са хъркали. Особено в случай че са в нова връзка, това малко ги смущава и им се желае да можеха да управляват това.
4. Килограмите
Килограмите не са запазена марка единствено за дамите, които постоянно се тормозят по какъв начин ли тъкмо наподобяват. Когато един мъж качи малко килограми или попринцип си „ тежи повече на мястото “, от време на време това може да се трансформира в мотив за терзание. Особено постоянно срещано е, когато имат половинка с съвършено тяло и се чудят дали тя не търси тъкмо това и в колегата до себе си.
5. Обстановката
Това важи за нови партньорки, които в никакъв случай преди този момент не са били на посетители на мъжа. Повечето мъже не се интересуват по какъв начин наподобява жилището, в което живеят, до момента в който не се появи нова жена, която желаят да поканят вкъщи. Често се чудят на какво ли е привикнала новата им дама и дали няма остане разочарована, когато открие какъв брой нормално е в спалнята им.
 Колко постоянно би трябвало да вършим секс? Колко постоянно би трябвало да вършим секс?
Колко постоянно би трябвало да вършиме секс? Този въпрос понякога тревожи всяка жена. Повечето сексолозите предлагат на мъжете да п...
6. Скуката
Много мъже в дългогодишни връзки се тормозят дали дават задоволително многообразие на дамите до тях. Те съвсем в никакъв случай не биха повдигнали въпроса, тъй като това ще ги направи уязвими, само че подозренията си остават.
7. Честотата
Още една добавка към терзанията на мъжете е дали задоволително постоянно вършат дамата до себе си щастлива. Не желаят да бъдат прекомерно завладяващи, само че и не желаят да стоят настрани, до момента в който половинките им се чудят за какво ли не подхващат нищо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР