Всички си мечтаем да свалим някое и друго килце, но

...
Всички си мечтаем да свалим някое и друго килце, но
Коментари Харесай

Ако искате да отслабнете докато спите, пийте този чай

Всички си мечтаем да свалим някое и друго килце, само че съществуването на чай, който гори мазнините до момента в който спите, ще улесни този развой.

Учени са безапелационни, че потреблението на известния китайски чай улун оказва помощ за изгарянето на мазнини без доста старания. Интересен факт е, че този резултат се реализира по време на сън.

Проучване открива, че 4 чаши чай улун дневно способстват за цялостната загуба на тегло, даже при неналичието на избран хранителен режим и хранителни ограничавания, написа fakti.bg.

Експертите са на мнение, че този тип чай оказва помощ за ускорение на процеса на намаляване, освен заради способността си да изгаря мазнините. Известно е, че той спомага за ускорение на метаболитния развой. И надлежно това води до по-бърза загуба на непотребни мазнини и килограми.

Чаят Улун произлиза от Китай и има славата на най-стария отглеждан вид. Името му на китайски значи “черен змей “.

Процесът на прeработка при него се отличава доста от този при останалите сортове чай. При брането се събират не свежите листенца, а тези които са се развили в най-голяма степен. Ферментацията може да варира сред 8% и 85%, по тази причина и разнообразието от цветове и аромати варира.

Чаят улун е прочут с това, че пази сърцето и кръвоносните съдове, усъвършенства равнищата на глюкозата при диабет, подкрепя отслабването и защищава от ракови болести. В китайската обичайната медицина той символизира салдото на Ин и Ян и еподходящ за пиянство през всеки сезон.

Чаят улун съдържа и доста антиоксиданти. Жизненоважните минерали в състава му се показани от мангана, калция, калия, медта и желязото. От витамините могат да бъдат открити А, В, С, Е, К, фолиевата киселина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР