Всички ще се борят за първо място, за първия мандат.

...
Всички ще се борят за първо място, за първия мандат.
Коментари Харесай

ГЕРБ пак натиска за експертен кабинет

Всички ще се борят за първо място, за първия мандат. Ние ще се опитаме да реализираме конституционно болшинство за значимите въпроси ”, продължи той.

„ Няма да бъдем партийни егоисти, само че казусът е, че Кирил Петков съобщи, че те желаят избори дружно с локалните. Тоест занапред виждаме, че обединението сред Политическа партия и Демократична България няма да желаят да вземат участие в управническа формула, тъй като ще търсят опция да вземат по-голям къс в локалната власт през предварителни парламентарни избори ”, сподели Росен Желязков.

„ Ще търсим поддръжка за наш кабинет. Не се отхвърляме от формулата за самостоятелен експертен кабинет, подсилен от политическите обединения. И в случай че вземем първия мандат, ще предложим същата формула, която предложихме, ще търсим поддръжка от всяка партия, която може да се причисли към конституционното болшинство ", изясни Желязков.

Попитан за измененията в правосъдната система, свързани с механизма за следствие на основния прокурор и дали ще бъдат въобще признати, Желязков сподели:  

„ Следващите 2 месеца ще отрезвее политическият разсъдък и ще доближи на равнището на упованията за юридическото ниво за приемане на устойчиви разпореждания ”, съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР